Adecco

NASLOV PODJETJA: Ljubljanska cesta 5, 3000 Celje

INTERNETNA STRAN: www.adecco.si

E-NASLOV: 60

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS PODJETJA

Adecco H.R. kadrovsko svetovanje d.o.o. je del velike mednarodne skupine Adecco SA, vodilnega svetovnega podjetja za upravljanje storitev na področju zaposlovanja in upravljanja človeških virov. Dnevno povezuje skoraj 4000 zaposlenih z več kot 300 podjetji. Ponuja storitve na področju zaposlovanja, karierne tranzicije, razvoja talentov, svetovanja in outsourcinga. Na slovenskem trgu je podjetje prisotno od aprila 2000, s šestimi poslovalnicami v vseh večjih mestih v Sloveniji. S široko mrežo lokalnih poslovalnic na območju vse Slovenije, mednarodnimi izkušnjami, kakovostnimi storitvami in hitrim odzivom je zanesljiv partner za podjetja in iskalce zaposlitve.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

V Adeccu si iz dneva v dan prizadevamo, da bi pridobili in ohranili zaupanje vseh, ki pridejo v stik z nami: strank, klientov, članov, poslovnih partnerjev, sodelavcev, delničarjev, lastnikov in seveda družbenega okolja, v katerem živimo. To želimo doseči z upoštevanjem naših glavnih vrednot: timski duh, osredotočenost na poslovne partnerje, integriteta, podjetništvo in strast.

VIZIJA IN CILJI

Naš cilj je omogočiti vsem, ki pridejo v stik z Adeccom, izboljšanje njihovega položaja, bodisi na delovnem mestu, doma ali v življenju nasploh. Smo vodilno svetovno podjetje, ki povezuje ljudi z znanjem in sposobnostmi, ki jih imajo, z delom, ki ga želijo opravljati.

Naša obveza je lokalno in globalno povezovanje ljudi. Zato želimo biti vsak trenutek na razpolago tako zaposlenim kot njihovim delodajalcem in jim omogočiti popolno razumevanje možnosti sodelovanja z nami in storitev, ki jih ponujamo. V Adeccu smo prepričani, da bomo kot podjetje zaposlenim in njihovim delodajalcem pomagali uresničiti naš skupni moto: better work, better life!

ISKANI PROFILI:

Operater v farmacevtski in živilski proizvodnji (m/ž)
Laboratorijski analitik (m/ž)
Tehnolog v proizvodnji (m/ž)
Prodajni predstavnik na področju tehnike (m/ž)
Orodjar (m/ž)
Varilec (m/ž)
Brusilec (m/ž)
Vzdrževalec (m/ž)
Operativni tehnolog (m/ž)
Skladiščnik viličarist (m/ž)
Serviser na terenu (m/ž)

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Iščemo ljudi, motivirane za spremembe. Prepričani smo, da jim lahko pomagamo oblikovati in uresničiti njihove osebne in poslovne cilje. Ponujamo vseživljenjsko znanje, napredovanje v zaposlitveni karieri ter izkušene strokovnjake. Neprestano si prizadevamo za nove pristope in se povezujemo z najboljšimi učitelji. Uporabljamo tehnologijo za ustvarjanje primerjalnih prednosti, saj želimo, da zaposlenim in njihovim delodajalcem sodelovanje z nami prinese koristi.

NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona12

ikona3

ikona16

Kategorije: