ADMIRAL SLOVENIJA

NASLOV PODJETJA: Motnica 9, 1236 Trzin

INTERNETNA STRAN: www.admiral.si

E-NASLOV: mmiskovic@novoinvesticije.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 400

Opis podjetja

Skupina Admiral združuje vrhunske storitve na področju igralništva, hotelirstva, gostinstva in zabave. Smo del mednarodne korporacije, ki se že vrsto let nahaja v samem vrhu svetovne igralniške industrije. Široka paleta aktivnosti korporacije zajema tako upravljanje igralniških lokacij, kakor tudi lasten razvoj in proizvodnjo igralniških tehnologij, kjer se ponaša s preko 2600 registriranih znamk, patentov in vzorcev. Izjemno pozornost namenja družbeni odgovornosti, tako na področju podpore kulturi in športu, kakor tudi humanitarnim projektom po celem svetu. Resno prevzemamo odgovornost za okolje in, kjer koli je to mogoče, uporabljamo alternative, ki so učinkovite na področju energije in virov. Naš cilj je ustvariti najbolj okolju prijazno in energetsko učinkovito zavest med vsemi zaposlenimi.

V naši skupini v Sloveniji zaposlujemo skoraj 400 ljudi na 10 lokacijah.

Glavne dejavnosti podjetja

Naša glavna dejavnost je igralništvo, zelo dobri pa smo tudi na področju gostinstva, turizma in zabave.

Organizacijska struktura in klima

Naši zaposleni so naše največje bogastvo, zaslužni za naš uspeh in razvoj, zato stalno vlagamo v njihovo znanje in se trudimo ustvarjati prijetno, spodbudno in varno delovno okolje.

Vizija in cilji

Naše vodilo je gostom ponuditi vrhunske storitve v prijetnem ambientu, v povezavi z najnovejšo igralniško tehnologijo, kar dosegamo s stalnim vlaganjem v izgled in opremljenost naših lokacij, v nove produkte ter v znanje naših zaposlenih. Prepričani smo namreč, da lahko samo z visoko motiviranimi in zadovoljnimi zaposlenimi dosegamo najvišje standarde in gostom ponujamo celovito in sodobno paleto storitev na področju igralništva, zabave, gostinstva in turizma.

Delovna mesta, katera želite zapolniti

Pri nas je vedno dobrodošel kakovosten kader s področja igralništva in gostinstva.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev

Pričakujemo kandidate z ustreznim strokovnim znanjem in veseljem do dela z ljudmi. Želimo si kandidatov, ki razmišljajo izven okvirjev in ki radi delajo v timu.

Kaj ponujate svojim zaposlenim

Zaposlenim ponujamo posebno delovno izkušnjo, ki presega lokalne meje. Razpršenost naših lokacij po celi državi predstavlja prednost za radovedne in izkušenj željne zaposlene. Vsakemu zaposlenemu nudimo možnost razvoja interne karierne poti.

Zaposlenim nudimo tudi:

  • regres, ki presega minimalni standard po veljavni zakonodaji,
  • prenos znanja med posameznimi lokacijami in delovnimi mesti,
  • priložnost za strokovni razvoj in razvoj kariere,
  • nagrado za dobro opravljeno delo,
  • možnost opravljanja delovne prakse in vajeništva v restavraciji ali hotelu,
  • možnost opravljanja študentskega dela,
  • neformalna druženja z namenom krepitve medosebnih odnosov, športne aktivnosti, novoletna srečanja, teambuildinge,…

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Gostinstvo in turizem
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov