Adria Dom d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Kanižarica 41, 8340 Črnomelj

INTERNETNA STRAN: www.adria-mobilehome.com

E-NASLOV: info@adria-mobilehome.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

Opis podjetja

Adria Dom se kot del skupine Adria ukvarja z izdelavo in prodajo mobilnih hišk ter visokokakovostnih šotorov za glampiranje. V zadnjih desetih letih je družba z uporabo tehnološko naprednih proizvodnih postopkov izdelala že več kot 13.000 enot, ki nenehno presegajo pričakovanja kupcev. Podjetje, ki na letni ravni beleži 10-odstotno rast prodaje, je samo v pretekli sezoni izdelalo več kot 1300 mobilnih hišk. Večino, tj. kar 91 % vseh proizvodov, izvozijo v Italijo in Nemčijo ter na Hrvaško in Madžarsko. Vsako leto se jim odpirajo tudi nove priložnosti na tujih trgih.

Glavne konkurenčne prednosti družbe vključujejo strokovno znanje, timsko delo, inovativnost, visokokakovostne izdelke, izkušnje, sodelovanje v sami skupini Adria in lokacija proizvodnje, ki je zelo pomembna pri vstopu na tuje trge. Družba konkurenčne prednosti obravnava zelo resno, zato posveča veliko pozornosti usposabljanju zaposlenih, posebej strokovnjakov s področja razvoja.

V letu 2017 je podjetje nadaljevalo z rastjo in razvojem obstoječih izdelkov. V letu 2018 bo predstavilo nove, inovativno zasnovane izdelke v skladu s pametno oblikovno vizijo, poimenovano »zasnovano z namenom«. Pri obeh linijah izdelkov, tako pri mobilnih hiškah kot glamping šotorih, si bodo še naprej prizadevali za sodoben način preživljanja prostega časa in visokokakovostne izdelke z dodatno vrednostjo za poslovne uporabnike. Adria Dom je prejemnik prestižnega priznanja dolenjsko-posavska Gazela 2017. V zadnjih 3 letih je podjetje zabeležilo več kot 40% rast prodaje, število zaposlenih pa se je v zadnjem letu povečalo za 20%. Povprečna starost zaposlenih je 40 let.

Naša strategija je izrazito tržno usmerjena. Osredotočeni smo na ustvarjalno razmišljanje, razvoj in kreiranje trendov. Naše poslanstvo je ustvarjanja kulture bivanja, kakovostnega preživljanja prostega časa, v naravi.

Podjetje izdeluje inovativne izdelke, ki omogočajo udobno in varno bivanje v naravi. To med drugim dosega z vrsto dejavnosti na področju izdelave, načrtovanja, trženja in storitev, s katerimi v širšem smislu zagotavlja zdravo delovno okolje in visokotehnološki dizajn ter skrbi za naravo tako, da uporablja okolju prijazne surovine.

 

Glavne dejavnosti podjetja

Glavna dejavnost podjetja je proizvodnja in prodaja mobilnih hiš in glamping mobilnih šotorov. Ponujamo tudi celovite rešitve za počitniške resorte – od ideje, izvedbe, do možnosti soinvestiranja ter trženja preko spleta Adrie Holidays.

Organizacijska kultura in klima

V Adrii Dom gradimo organizacijsko kulturo, ki temelji na pridobivanju znanja, medsebojnem sodelovanju in spoštovanju med sodelavci ter prevzemanju odgovornosti. Pri tem smo osredotočeni na trg in kupce.
Zaposlene spodbujamo k nenehnem razmišljanju, kaj in kako bi lahko izboljšali pri svojem delu in v podjetju. Prav vsak zaposleni lahko s svojim predlogom vpliva na spremembe, ki vodijo k napredku.
VREDNOTE: KAKOVOST
UPOŠTEVANJE DOGOVOROV
ZVESTOBA
ODGOVORNOST
Vsak zaposleni mora spoštovati svoje sodelavce in sodelovati pri doseganju skupnega cilja.

Naša vizija in cilji

Družba razvija inovativne, visokokakovostne izdelke ter tako krepi svoj položaj vodilnega ponudnika v jugovzhodni Evropi s ciljem, da postane eden vodilnih akterjev v vsem evropskem prostoru. Podjetje želi, da bi kupci uživali v udobju in si tako zagotovili visokokakovostno bivanje v naravi.

To je mogoče doseči le z razvojem slehernega posameznika v podjetju, ki s tem postane izkušen proizvajalec, čigar delo presega pričakovanja strank, in s krepitvijo dolgoročnih poslovnih odnosov ter partnerstev, zlasti na področju dobave in trženja.

Delovna mesta katera želimo zapolniti

– produktni vodja v sektorju prodaja in trženje,

– konstruktor v razvoju,

– monter v proizvodnji.

 

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

ZAVZETOST, ODGOVORNOST, TIMSKO DELO, VELIKO ENERGIJE IN NOVIH IDEJ                                                                                                                                                                                                      Največ pozornosti v podjetju namenjamo zaposlenim, ki imajo radi svoje delo in delajo s strastjo. To so sodelavci, ki so izvor inovacij in pomagajo pri dolgoročni rasti podjetja, ustvarjanju novih delovnih mest in realizaciji ciljev podjetja.

 

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

• Možnost osebnega razvoja preko izobraževanja inprerazporeditev na nova delovna mesta
• Obiski sejmov in partnerskih podjetij za zaposlene,
• Organizacija družabnih in izobraževalnih dogodkov,
• Nagrajevanje sodelavcev-inovatorjev z wellness boni in s počitnicami v naših produktih,
• Možnost testiranja naših produktov za pridobitev uporabniške izkušnje,
• Cenovno ugodna rekreacija za zaposlene,
• Organizirana kakovostna prehrana, brezplačno sadje in čaj za zaposlene,
• Izvedba vaj za razbremenitev na delovnem mestu, ki smo jih oblikovali v sodelovanju s kineziologom,
• Predavanja in informiranje o zdravem načinu življenja,
• Izdaja internega glasila z bogato vsebino,
• Možnost izposoje knjig iz interne knjižnice podjetja.
V podjetju omogočamo, da vsak zaposleni razvija svoje potenciale. Trudimo se, da razporedimo prave osebe na prava delovna mesta, saj je zaposleni, ki dela tisto, v čemer je najboljši, lahko nadpovprečno učinkovit, uspešen in zadovoljen.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov