Agencija M servis, Kadrovske storitve, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Slovenski trg 8, 4000 Kranj

INTERNETNA STRAN: www.mservis.si

E-NASLOV: prijava.ng@mservis.si.

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 40+

Opis podjetja

Agencija M servis, kadrovske storitve, d. o. o., sodi med vodilna slovenska podjetja na področju kadrovskih storitev. Spoštovanje visokih standardov izvajanja storitev in sodelujoč pristop z vsemi poslovnimi partnerji sta vodili, ki nam zagotavljata, da nam pri iskanju in zaposlovanju novih sodelavcev ter razvoju zaposlenih zaupajo številna uspešna slovenska in tuja podjetja. Znanje, izkušnje, tradicija, lastne baze potencialnih kandidatov za zaposlitev, reference in druge kompetence naših sodelavcev so temelji, na katerih razvijamo in ponujamo celoten nabor kadrovskih storitev. Prisotni smo na območju celotne Slovenije v 15 poslovalnicah, kar omogoča učinkovitost, prilagodljivost ter obenem hiter odziv v odnosih z naročniki in kandidati. Zavedamo se, da pridobivanje in ohranjanje ustreznega kadra zahteva veliko časa, znanja in izkušenj, zato podjetjem zagotavljamo strokovno svetovanje ter oseben, odgovoren in profesionalen pristop na področju iskanja, selekcije in zaposlovanja novih sodelavcev ter razvoja zaposlenih.

Kadrovske rešitve za podjetja:

– iskanje in izbor kadra na slovenskem in tujem trgu (BiH)

– iskanje, testiranje in selekcija novih sodelavcev,

– najem kadrov

– posredovanje dela delavcev drugemu uporabniku,

– študentski servis

– zagotavljanje začasnih in občasnih del dijakom in študentom,

– razvoj zaposlenih

– osebni in timski coaching, treningi in delavnice,

– strateški HRM

– kadrovsko svetovanje,

– HR outsourcing

– zunanja kadrovska služba.

Veliko pozornost posvečamo svetovanju in usmerjanju posameznikov, ki si želijo začeti, napredovati ali spremeniti karierno pot in najti želeno zaposlitev. Omogočamo jim pridobivanje izkušenj v času šolanja, pomagamo do prve redne zaposlitve ter svetujemo pri nadaljnji gradnji kariere.

Kandidatom nudimo:

– prvovrstne zaposlitvene priložnosti,

– pestro ponudbo prostih delovnih mest,

– vpis v bazo iskalcev zaposlitve,

– pridobivanje izkušenj v uspešnih domačih in tujih podjetjih,

– individualno iskanje zaposlitve

– za vas poiščemo najustreznejšega delodajalca,

– karierni coaching

– svetovanje pri prepoznavanju lastnih interesov,

– mCERTIFIKAT

– potrdilo o delovnih izkušnjah v času šolanja,

– pomoč pri pripravi zaposlitvene strategije,

– svetovanje pri spremembah na karierni poti.

Glavne dejavnosti podjetja

Iskanje in izbor kadrov na slovenskem trgu in posredovanje kadrov iz tujine (BIH in Srbija), posredovanje dela delavcev drugemu uporabniku, študentski servis, kadrovsko in karierno svetovanje, razvoj kadrov, treningi in delavnice.

Organizacijska kultura in klima

Dobra organizacijska kultura je v današnjem času konkurenčna prednost, saj je pomembna za razvoj kreativnih in inovativnih zaposlenih. Z njo ustvarjamo pozitivno vzdušje in razvijamo vrednote, ki veljajo kot osnova za zagotavljanje uspešnega in dolgoročnega sodelovanja.
Tako v našem podjetju kot pri naših naročnikih spodbujamo: kreativnost, fleksibilnost, radovednost, neprestano izpopolnjevanje, timsko sodelovanje, podjetnost, usmerjenost k rezultatom, graditev partnerstev, odprtost in odgovornost.

Naša vizija in cilji

Naša vizija in cilji so usmerjeni v graditev kakovostnih dolgoročnih odnosov s posamezniki, ki vstopajo na trg dela ali si želijo spremembe na karierni poti ter s podjetij, ki potrebujejo kadrovske storitve. Prepričani smo, da vztrajanje, zaupanje in delo na dolgoročnem odnosu prispevajo k razvoju, izboljšavam in številnim prednostim vseh sodelujočih, kar pozitivno vpliva na učinkovitejše doseganje osebnih in poslovnih ciljev. Z odgovornim, osebnim in strokovnim pristopom kandidate uspešno povezujemo z delodajalci in jim nudimo široko izbiro privlačnih delovnih mest na različnih področjih ter glede na karierne želje.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Več o aktualnih delovnih mestih na spletni strani: www.mservis.si.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Motivirani, usposobljeni in zavzeti zaposleni so ključni za razvoj ter uresničevanje strategije in ciljev naših naročnikov. Poleg formalne izobrazbe in delovnih izkušenj so za nas najpomembnejše kompetence potencialnih kandidatov. Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem, da so kreativni, odgovorni, pozitivno naravnani, učinkoviti, dinamični, samoiniciativni in proaktivni.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Skozi naše dolgoletno sodelovanje s priznanimi domačimi in tujimi podjetij zagotavljamo našim zaposlenim široko izbiro privlačnih delovnih mest za različne ravni usposobljenosti. Nudimo možnosti dela na različnih področjih, od operativnih pa do zahtevnih strokovnih in vodstvenih del ter dolgoročno prijazno, ustvarjalno in varno okolje, kjer si zaposleni pridobijo dodatne izkušnje in znanja ter imajo možnosti za osebni in karierni razvoj. V številna slovenska in tuja podjetja posredujemo sodelavce z zavedanjem, da vsak posameznik šteje, zato dosledno spoštujemo posameznikove pravice in poskrbimo za varnost in zadovoljstvo naših zaposlenih.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Gostinstvo in turizem
  • IT, računalništvo
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
  • Transport, nabava, logistika
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov