Akrapovič, d. d.

NASLOV PODJETJA: Malo Hudo 8a, 1295 Ivančna Gorica

INTERNETNA STRAN: www.akrapovic.si

E-NASLOV: zaposlitev@akrapovic.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 1200+

Opis podjetja

Podjetje Akrapovič je svetovno priznano inovativno visokotehnološko podjetje, ki pri oblikovanju izpušnih sistemov uporablja najnovejšo tehnologijo in visokokakovostne materiale.

Podjetje je pred 27 leti ustanovil nekdanji motociklistični dirkač Igor Akrapovič, mednarodni ugled pa si je pridobilo z uspešno podporo vodilnih motociklističnih dirkalnih ekip. Do zdaj je svoje naslove z uporabo Akrapovičevih izpušnih sistemov osvojilo že več kot 100 svetovnih prvakov na dveh in štirih kolesih. Podjetje obratuje v tehnološko najsodobnejših tovarnah v Sloveniji in prodaja svoje proizvode v več kot 80 državah.

Produktni portfolio:
– izpušni sistemi za motocikle iz različnih materialov, predvsem iz titana in nerjavnega jekla;
– izpušni sistemi za športne avtomobile iz različnih materialov, predvsem iz titana in Inconela;
– produkti iz ogljikovih vlaken kot sestavni deli izpušnih sistemov ali kot samostojni produkti za različne industrije;
– ulitki iz titana, Inconela in nerjavnega jekla kot sestavni deli izpušnih sistemov ali kot samostojni produkti za različne industrije.

Akrapovičevi izdelki prinašajo povečano zmogljivost, nezmotljiv Akrapovičev zvok, inovativen dizajn, prihranek na teži in kakovost izdelave.

Glavne dejavnosti podjetja

Podjetje z uporabo najnovejše tehnologije, sodobnih postopkov in najbolj kakovostnih materialov izdeluje izdelke za motocikle in športne avtomobile.

V svoji livarni za precizijsko litje titana izdeluje kompleksne komponente izpušnih sistemov in produkte za druge industrije. Podjetje ima tudi lasten obrat za izdelavo izdelkov iz ogljikovih vlaken.

Organizacijska kultura in klima

Vizija in ideje, kako izboljšati najboljše, so temelji dosežkov podjetja Akrapovič. Naša zgodba temelji na odličnosti izobraženih, visoko usposobljenih, predanih in strastnih zaposlenih.

Vaša vizija in cilji

»Vodilni na področju izdelave izpušnih sistemov in uporabe inovativne tehnologije za izdelke iz titana.«

Akrapovič je v svetu priznano kot zelo inovativno in visokotehnološko podjetje, v katerem pri oblikovanju izpušnih sistemov uporabljamo najnovejšo tehnologijo in visokokakovostne materiale.

Znamka Akrapovič je sinonim za najvišjo raven oblikovanja, izboljšano zmogljivost ter nepogrešljiv in enkraten zvok izpušnih sistemov. Izdelke za motocikle in športne avtomobile ob pomoči najnovejše tehnologije, postopkov izdelave in najžlahtnejših materialov oblikuje in izdeluje več kot 1.200 predanih in visoko usposobljenih zaposlenih. Oddelek za raziskave in razvoj za področje dirkanja sodeluje z več deset zmagovalnimi dirkaškimi ekipami.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem strokovno znanje in usposobljenost, pozitivno naravnano osebnost, osredotočenost na kupca, sposobnost doseganja zastavljenih ciljev, samoiniciativnost in inovativnost. Pričakujemo tudi poistovetenje z vrednotami podjetja, ki so delavnost, poštenost in odnos do soljudi.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Zaposlitev v organizaciji vodilnega proizvajalca izpušnih sistemov z izjemno priložnostjo za rast, stimulativno nagrajevanje sorazmerno z odgovornostmi in pristojnostmi ter nenehno strokovno usposabljanje in razvoj.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov