Akrapovič d. d.

NASLOV PODJETJA: Malo Hudo 8a, 1295 Ivančna Gorica

INTERNETNA STRAN: www.akrapovic.si

E-NASLOV: zaposlitev@akrapovic.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 1200+

Opis podjetja

Podjetje Akrapovič je vodilni proizvajalec vrhunskih izpušnih sistemov za motocikle in športne avtomobile. Je pionir na področju inovativne uporabe titana in superzlitin ter vodilno podjetje na področju razvoja komponent iz ogljikovih vlaken.

Podjetje je pred 28 leti v Sloveniji ustanovil nekdanji motociklistični dirkač Igor Akrapovič, znamka pa si je v vseh teh letih pridobila izjemen mednarodni ugled. Podjetje Akrapovič je z delovanjem na dirkaškem področju – na katerem je skupaj z dirkači in ekipami, ki jih podpira, doseglo najpomembnejše naslove svetovnih prvakov – ter postavljanjem najvišjih oblikovalskih standardov – zaradi česar je v zadnjih treh letih prejelo več nagrad Red Dot – nenehno v ospredju razvoja tehnologije izpušnih sistemov.

Podjetje obratuje v sodobno opremljenih tovarnah v Sloveniji, ki med drugim vključujejo livarno titana in metalurški laboratorij ter so opremljene z visokotehnološkimi proizvodnimi stroji. Ima več kot 1350 zaposlenih, svoje proizvode pa prodaja v več kot 80 državah.

Produktni portfolio:
– izpušni sistemi za motocikle iz različnih materialov, predvsem iz titana in nerjavnega jekla;
– izpušni sistemi za športne avtomobile iz različnih materialov, predvsem iz titana;
– produkti iz ogljikovih vlaken kot sestavni deli izpušnih sistemov ali kot samostojni produkti za različne industrije;
– ulitki iz titana, Inconela in nerjavnega jekla kot sestavni deli izpušnih sistemov ali kot samostojni produkti za različne industrije.

Akrapovičevi izpušni sistemi slovijo po izboljšani zmogljivosti, nezmotljivem zvoku, inovativnem dizajnu, lahki konstrukciji, kakovostni izdelavi in trpežnosti.

Glavne dejavnosti podjetja

Podjetje z uporabo najnovejše tehnologije, sodobnih postopkov in najbolj kakovostnih materialov izdeluje izdelke za motocikle in športne avtomobile.

V svoji livarni za precizijsko litje titana izdeluje kompleksne komponente izpušnih sistemov in produkte za druge industrije. Podjetje ima tudi lasten obrat za izdelavo izdelkov iz ogljikovih vlaken.

Organizacijska kultura in klima

Vizija in ideje, kako izboljšati najboljše, so temelji dosežkov podjetja Akrapovič. Naša zgodba temelji na odličnosti izobraženih, visoko usposobljenih, predanih in strastnih zaposlenih.

Naša vizija in cilji

»Vodilni na področju izdelave izpušnih sistemov in uporabe inovativne tehnologije za izdelke iz titana.«

Akrapovič je v svetu priznano kot zelo inovativno in visokotehnološko podjetje, v katerem pri oblikovanju izpušnih sistemov uporabljamo najnovejšo tehnologijo in visokokakovostne materiale.

Znamka Akrapovič je sinonim za najvišjo raven oblikovanja, izboljšano zmogljivost ter nepogrešljiv in enkraten zvok izpušnih sistemov. Izdelke za motocikle in športne avtomobile ob pomoči najnovejše tehnologije, postopkov izdelave in najžlahtnejših materialov oblikuje in izdeluje več kot 1.200 predanih in visoko usposobljenih zaposlenih. Podjetje številnim ekipam, ki tekmujejo v serijah MotoGP, WorldSBK, MXGP, DTM, FIA WEC in ostalih prvenstvih, zagotavlja tehnične storitve in podporo.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem strokovno znanje in usposobljenost, pozitivno naravnano osebnost, osredotočenost na kupca, sposobnost doseganja zastavljenih ciljev, samoiniciativnost in inovativnost. Pričakujemo tudi poistovetenje z vrednotami podjetja, ki so delavnost, poštenost in odnos do soljudi.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Zaposlitev v organizaciji vodilnega proizvajalca izpušnih sistemov z izjemno priložnostjo za rast, stimulativno nagrajevanje sorazmerno z odgovornostmi in pristojnostmi ter nenehno strokovno usposabljanje in razvoj.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov