Akrapovič d.d.

NASLOV PODJETJA: Malo Hudo 8a, 1295 Ivančna Gorica

INTERNETNA STRAN: www.akrapovič.si

E-NASLOV: 800+

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: Ivančna Gorica (podporne službe, raziskave in razvoj, orodjarna in prototipna delavnica, livarna); Črnomelj (proizvodnja, skladišče)

OPIS PODJETJA

Podjetje Akrapovič je svetovno priznano inovativno visokotehnološko podjetje, ki pri oblikovanju izpušnih sistemov uporablja najnovejšo tehnologijo in visokokakovostne materiale.
Znamka Akrapovič je sinonim za najvišjo raven oblikovanja, izboljšano zmogljivost ter nepogrešljiv in enkraten zvok izpušnih sistemov. Izdelke za motocikle in športne avtomobile ob pomoči najnovejše tehnologije, postopkov izdelave in najžlahtnejših materialov oblikuje in izdeluje več kot 800 predanih in visoko usposobljenih zaposlenih. Podjetje je pred več kot dvajsetimi leti ustanovil nekdanji motociklistični dirkač Igor Akrapovič, mednarodni ugled pa si je pridobilo z uspešno podporo vodilnih motociklističnih dirkalnih ekip. Do zdaj je svoje naslove z uporabo Akrapovičevih izpušnih sistemov osvojilo že več kot 90 svetovnih prvakov na dveh in štirih kolesih. Podjetje obratuje v tehnološko najsodobnejših tovarnah v Sloveniji, proizvode pa prodaja v več kakor 80 državah.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Proizvodnja vrhunskih izpušnih sistemov za motocikle in športne avtomobile.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Vizija in ideje, kako izboljšati najboljše, so temelji dosežkov podjetja Akrapovič. Naša zgodba temelji na odličnosti izobraženih, visoko usposobljenih, predanih in strastnih zaposlenih.

VIZIJA IN CILJI

V podjetju Akrapovič želimo biti vodilni na področju izpušnih sistemov in inovativnih izdelkov iz titana.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

Prosta delovna mesta razpisujemo na spletni strani www.akrapovic.si. Potrebe po novih zaposlitvah imamo predvsem na področju raziskav, razvoja novih izdelkov, tehnologije in vodenja projektov, kjer iščemo visoko usposobljene inženirje strojništva s poudarkom na proizvodnem strojništvu, konstrukciji, dinamiki, mehatroniki, meritvah in simulacijah oz. inženirje z izkušnjami na področju vodenja zahtevnih projektov. Zaradi razširitve proizvodne dejavnosti potrebujemo tudi usposobljene varilce z znanjem TIG-varjenja (lokacija dela Črnomelj).

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Pričakujemo predvsem strokovno znanje in usposobljenost, pozitivno naravnano osebnost, delavnost in integriteto, seveda pa tudi osredotočenost na kupca, sposobnost doseganja zastavljenih ciljev, samoiniciativnost in inovativnost.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Zaposlitev v organizaciji vodilnega proizvajalca izpušnih sistemov z izjemno priložnostjo za rast, stimulativno nagrajevanje sorazmerno z odgovornostmi in pristojnostmi ter nenehno strokovno usposabljanje in razvoj.

NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona11
ikona12

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov