Počkaj d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Partizanska cesta 129A, 6210 Sežana

INTERNETNA STRAN: www.alfastreet.si

E-NASLOV: kadrovska@alfastreet.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 120

Opis podjetja

Podjetje Počkaj d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. Nastalo je iz manjšega družinskega podjetja ustanovljenega leta 1970. Prvotna dejavnost podjetja je bila izdelovanje knjižnične in hotelske opreme. Kasneje je bila k obstoječi proizvodnji dodana še proizvodnja aparatov za igre in zabavo. Uvedba novega asortimenta izdelkov je bila pomembna prelomnica v razvoju podjetja, saj je bistveno vplivala na izboljšanje in posledično povečanje poslovnih prihodkov in dobička podjetja. Zaradi povečanega obsega dela so bili leta 2001 kupljeni in urejeni novi poslovno-proizvodni prostori v Sežani. V nove prostore je bila preseljena večina proizvodnje. V letih 2001 – 2004 je proizvodnja strmo naraščala. Hkrati z rastjo prihodkov je naraščalo tudi število zaposlenih. Leta 2005 je bil poleg obstoječih proizvodno-poslovnih prostorov zgrajen tudi novi, moderen poslovni objekt, v katerem podjetje posluje še danes.
Strateški načrt podjetja predstavlja izhodišče za uresničitev vizije in poslanstva. Usmerjen je v spodbujanje razvojno raziskovalne dejavnosti, proizvodnje visoko kakovostnih izdelkov, zagotavljanje zadovoljstva kupcev, končnih uporabnikov in zaposlenih, varovanje okolja ter rast poslovanja podjetja.

Počkaj d.o.o. je danes uspešno mednarodno uveljavljeno podjetje s področja proizvodnje in prodaje elektronskih igralnih aparatov, ki jih trži pod lastno blagovno znamko Alfastreet. Vsi produkti so plod lastnega razvoja in designa ter se uvrščajo v sam svetovni vrh ponudnikov tovrstnih naprav. Družba, ki danes zaposluje preko 120 ljudi  je s svojimi aparati že prisotna v skupno 104 državah po vseh kontinentih. Zaradi hitre rasti prodaje na obstoječih trgih ter intenzivnega širjenja na nova tržišča ter povečanih aktivnosti na področju razvoja in prodaje zaposlujemo na sedežu v Sežani več različnih profilov.

Glavne dejavnosti podjetja

Glavna dejavnost podjetja je proizvodnja elektronskih rulet ter podobnih elektronskih miz, kot so Black Jack, Poker, Sic Bo, Craps za casionoje ter igralne salone po vsem svetu. Polega omenjenega programa se v zadnjih letih ukvarjamo tudi z razvojem, proizvodnjo ter prodajo slot igralnih aparatov in tako uspešno konkuriramo največjim svetovnim proizvajalcem.

Organizacijska kultura in klima

Podjetje Počkaj d.o.o. ima tudi dve povezani podjetji, in sicer Alfastreet d.o.o. ter Mizarsko delavnico Iztok Počkaj s.p., zato na posameznih področjih zaposlujemo različne profile kadrov. Iščemo sodelavce, ki si želijo pozitivne delovne klime, dobrih in spoštljivih odnosov ter želijo s svojim delom in znanjem doprinesti k nadaljnjem razvoju podjetja.
Delovno okolje ponuja številne možnosti napredovanja, vsem ki ste željni novih izzivov in vam idej ne primanjkuje. Posebej stimuliramo tudi nadpovprečno angažiranost, ambicioznost ter kreativnost.
Ker v podjetju preživimo več časa kot s svojimi domačimi je naš moto, da se imamo »fajn. Strmimo k temu, da vsakemu zaposlenemu najdemo delovno mesto, ki mu bo v zadovoljstvo ter veselje, zato se predhodno dobro pogovorimo, da lahko želje posamezniku maksimalno prilagodimo.

Da se med sabo podružimo in bolje spoznamo, organiziramo najrazličnejše zabavne ter športne kolektivne dogodke, tako da vsakdo zagotovo najde nekaj kar ga veseli in se druženja udeleži.

Vizija in cilji

Naša vizija je utrditi položaj največjega proizvajalca avtomatskih elektronskih rulet in ostalih igralnih avtomatov za več igralcev (ETG – Electronic Table Games), tudi v prihodnje dosegati evropsko in svetovno primerljive rezultate, investirati v razvoj novih edinstvenih proizvodov, ki so bistvenega pomena za obstoj na tržišču igralnih naprav ter prodreti na tržišča, kjer igralniška zakonodaja dovoljuje igre na srečo. Temeljni cilji rasti podjetja so vlagati v nove razvojno raziskovalne projekte ter razvijati in razširiti dejavnost z novimi izdelki, prilagojenimi željam in zahtevam posameznega trga in kupca, prodreti na nove tuje trge ter povečati prodajo in tržni delež na obstoječih trgih. Obenem si želimo obdržati in izboljševati visoko kakovost izdelkov, povečati obseg poslovanja na domačem in tujih trgih, povečati dodano vrednost na zaposlenega, povečati število zaposlenih na področju raziskav in razvoja, testirne ekipe ter prodaje. Poleg tega strmimo k ohranjanju dobrih poslovnih odnosov z obstoječimi poslovnimi partnerji in k pozitivni delovni klimi.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

  • Razvijalec prototipov
  • Programer
  • Tester in analitik programske opreme
  • Skrbnik ključnih strank
  • Monter elektronskih naprav in opreme
  • Elektronik

Kja pričakujemo od novih sodelavcev?

Samoiniciativnost, odgovornost ter veselje do dela, pripravljenost na sodelovanje znotraj kolektiva, pozitiven odnos do dela ter sodelavcev.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Svojim zaposlenim ponujamo odlične delovne pogoje v urejenih, čistih in modernih prostorih. Smo tudi delodajalec, ki je pozitivno naravnan k družinskemu preživljanju delovnega časa, zato strmimo k 8-urnem delavniku ter kolektivnim dopustom v času počitnic. Poleg omenjenega skušamo pripoznati sposobnost in znanje posameznih zaposlenih ter ga ustrezno ovrednotiti ter nagraditi. Znotraj podjetja organiziramo letno različne tematske “team buildinge”, da se skupaj podružimo in poveselimo. Delavcem omogočamo veliko mero fleksibilnosti pri koriščenju dopustov oziroma privatnih izhodov. V podjetju cenimo delo naših zaposlenih in se zavedamo, da brez dobrega kolektiva ni mogoče dosegati dobrih rezultatov.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Proizvodnja, industrija
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov