ALPE-PANON d.o.o., McDonald’s DL

NASLOV PODJETJA: Dunajska 151, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.mcdonalds.si

E-NASLOV: dejan.gajer@si.mcd.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 1000

Opis podjetja

McDonald’s je ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk v svetu in pri nas, ki je postala sinonim za hitro in kakovostno postrežbo hrane in pijače. Od konca leta 1993, ko smo na Čopovi ulici v Ljubljani odprli našo prvo restavracijo, smo se razvili v največje slovensko gostinsko podjetje.

Za uspeh podjetja McDonald’s v Sloveniji imajo največ zaslug zaposleni v dvaindvajsetih restavracijah McDonald’s. Druščina šteje že več kot 1000 ljudi. Naše osnovno vodilo je razvijati nadarjene in zveste ljudi, ki nam pomagajo vzdrževati naša štiri temeljna načela: kakovost izdelkov, hitra in prijazna postrežba, čisto in prijetno okolje, primerne cene.

Glavne dejavnosti podjetja

Prodaja hrane in pijače kot so znameniti burger BigMac, DoubleCheeseburger, Chicken McNuggets, zlato ocvrt krompirček, mlečni sladoled McFlurry in drugi klasiki. Ob naši unikatni ponudbi so gostom na voljo tudi McCafe z odličnimi kavami, McDrive in McDelivery.

Organizacijska struktura in klima

McDonald’s ima jasno zaposlitveno strukturo, ki omogoča napredovanje posameznika in s tem graditev kariere. Poudarek je na timskem delu, s posebnim motivacijskim programom, kar nam omogoča, da uspešno gradimo odlično klimo, smo SUPER EKIPA!

Naša vizija in cilji

Osredotočeni smo na gostoljubje, zasledujemo dobičkonosnost, rast in širitev ponudbe z novimi proizvodi.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

  • McCafe delavec,
  • Gostitelj,
  • Vodja izmene

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Iščemo posameznike, ki radi delajo z ljudmi, so timski, željni novih znanj, fleksibilni in dinamični. S pozitivnim odnosom do dela in napredovanja.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Ponujamo vam fleksibilen delovni čas, dinamično timsko delo, nagrajevanje najboljših in možnost napredovanja, ob vsem tem ne pozabimo na redno in dobro plačilo.

Kategorije:
  • Gostinstvo in turizem
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov