APS Personalservice GmbH

NASLOV PODJETJA: Rathausplatz 2, 8580 Köflach, AUSTRIA

INTERNETNA STRAN: www.apsgroup.at

E-NASLOV: info@apsgroup.at

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 1500

Opis podjetja:

Skupina APS z več kot 32 letnimi izkušnjami na področju kadrovskih storitev je eden vodilnih ponudnikov kakovosti v Avstriji. Naši kandidati delajo v številnih gospodarskih sektorjih.

Smo eno izmed treh podjetij za zaposlovanje, ki so prejeli pečat kakovosti AKÜ, ki že vrsto let določa standarde za agencije za začasno zaposlovanje. Za vas to pomeni:

– pošteno obravnavo
– pravilno in pravočasno plačilo
– možnosti za redno zaposlitev in varnost

Skupina APS je ena najboljših kadrovskih podjetij v Avstriji. Ta oznaka kakovosti potrjuje naše izjemne storitve in strokovnost pri zaposlovanju.

Organizacijska struktura in klima:

Smo družinsko podjetje, ki se zavzema za zanesljivo in stabilno sodelovanje. Dejavni smo v zasebnem sektorju, v socialnih projektih, kot tudi pri podjetju VOESTALPINE. Z več kot 30 letnimi izkušnjami in 4.000 aktivnostmi, smo eden vodilnih ponudnikov kakovosti v kadrovskih storitvah. Kot strokovnjaki in ponudniki rešitev, smo se iz agencije za začasno zaposlovanje razvili v celotnega ponudnika HR storitev. Ponujamo vam prilagojene kadrovske rešitve. S številnimi lokacijami v regiji D-A-CH smo vedno na dosegu roke.

Delovna mesta, ki jih želite zapolniti:

Naše stranke prihajajo iz različnih sektorjev gospodarstva, predvsem iz maloprodaje, trgovine, industrije in logistike. Iščemo kader v industrijskem, pa tudi v komercialno / tehničnem sektorju. Ne glede na vaše cilje – za vas lahko najdemo pravo delo.

Kaj ponujate svojim zaposlenim:

V primeru zaposlitve po koncu poskusnega meseca, vsi naši zaposleni uživajo v številnih ugodnostih, kot so:

– darilne kartice z 10% popusta naših partnerjev
– popusti v partnerskih hotelih
– naša t.i „ Bring your friend “ promocija
– socialne ugodnosti našega sindikata

Kategorije:
  • Delodajalci
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov