Atama agencija za zaposlovanje, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Slovenska cesta 55 c, Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.atama.si

E-NASLOV: 180

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS PODJETJA

Atama nudi podjetjem širok spekter kadrovskih rešitev na različnih področjih (zagotavljanje delovne sile, psihometrična testiranja, izdelava kadrovske dokumentacije, kadrovski outsourcing), medtem ko iskalcem zaposlitve pomaga izboljšati njihove zaposlitvene možnosti.
Hkrati je podjetje tudi ekskluzivni predstavnik za pridobitev certifikata EBC*L (Evropsko spričevalo poslovnih kompetenc).

Atama vam nudi:
– posredovanje dela in zaposlovanje
– iskanje in izbor kadrov za podjetja
– zagotavljanje delavcev podjetjem
– študentski servis
– kadrovsko svetovanje delavcem in delodajalcem
– kadrovske storitve (izdelava kadrovske dokumentacije, kadrovski paketi in kadrovski outsourcing)
– PXT
– predstavništvo za EBC*L certifikat
– kadrovska šola

Zaposlujemo delavce v proizvodnji, skladiščih, prodaji in širši komerciali, administraciji in na podobnih delovnih mestih.

Podjetjem in iskalcem zaposlitve nudimo preverjanje ustreznosti kandidatov za delovno mesto, tudi z uporabo orodja PXT, nam razkrije posameznikovo osebnost – njegovo produktivnost, način razmišljanja, vzorce obnašanja, nivo energije in poklicna sidra. Uporablja se pri zaposlovanju, napredovanju in usposabljanju zaposlenih, coachingu in pri planiranju strokovnega razvoja.
Za podjetja prav tako uredimo delovno dokumentacijo v skladu z vedno spreminjajočimi se zakoni.
Poleg zaposlovanja in svetovanja pri zaposlitvi izvajamo tudi usposabljanja za pridobitev EBC*L certifikata, ki posamezniku omogoča pridobitev osnovnih poslovnih znanj. Poleg tega udeleženec s certifikatom dokazuje omenjena znanja v več kot 30 državah po svetu.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Posredovanje del in zaposlitev, kadrovsko svetovanje, izobraževanje, študentski servis.

VIZIJA IN CILJI

Sinergija med delojemalcem in delodajalcem predstavlja ključ do poslovnega uspeha. V Atami se tega dobro zavedamo, saj brez dobrih sodelavcev preprosto ne gre. Zaposleni so zagotovilo razvoja in pri nas jih znamo najti. Tesno sodelujemo z naročniki: razumemo njihove potrebe, spoznavamo kadrovsko naravnanost partnerjev in njihove tekoče kadrovske potrebe. Zanje raziščemo slovenski trg dela, kandidate preverimo, selekcioniramo in na koncu podjetjem ponudimo najprimernejše. Naš cilj je zagotoviti pravega človeka na pravem delovnem mestu in tako izpolniti potrebe tako delodajalca kot delojemalca.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

Predvidevamo, da bomo v prihodnosti iskali kader za opravljanje naslednjih del: skladiščnik in/ali viličarist, prodaja in telefonska prodaja, varilec z A-testi: MIG/MAG in TIG, logistika, IT in zdravstvena nega.

Iskalce bomo s pogoji dela seznanili le v primeru ustreznosti in novega povpraševanja s strani naročnikov.

Vse trenutno razpisane zaposlitvene oglase si lahko ogledate na www.atama.si

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Posameznikom vseh izobrazbenih ravni nudimo dela, kjer lahko razvijajo svoj osebni in poklicni potencial. Od novih sodelavcev pričakujemo, da izkoristijo možnosti razvoja kariere in vestno ter z zadovoljstvom opravljajo svoje delo.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Študentom in iskalcem zaposlitve nudimo možnost brezplačnega svetovanja na področju zaposlovanja in delovne zakonodaje.

Naši zaposleni in aktivni člani študentskega servisa Atama imajo popuste pri opravljanju EBC*L (Evropsko spričevalo poslovnih kompetenc) usposabljanj in izpitov.

Našim zaposlenim nudimo zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

PRIJAVA NA RAZGOVOR


NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona12
ikona2
ikona3
ikona6
ikona11
ikona13
ikona14
ikona16

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov