ATLANTIC GRUPA D.D.

NASLOV PODJETJA: Kolinska ulica 1, 1544 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.atlantic.hr/hr

E-NASLOV: ivna.juranic@atlanticgupa.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 5.370

Opis podjetja

Atlantic Grupa je eno od vodilnih prehrambenih podjetij v regiji s poznanimi blagovnimi znamkami Argeta, Barcaffe, Cedevita, Cockta, Donat, Smoki, … Je vodilni evropski proizvajalec prehrane za športnike z blagovno znamko Multipower, največji proizvajalec prehranskih dopolnil v regiji z blagovno znamko Dietpharm, pomemben proizvajalec izdelkov za osebno nego ter vodilni distributer izdelkov široke potrošnje v jugovzhodni Evropi.  Od sredine leta 2010 je tudi Droga Kolinska sestavni del skupine Atlantic Grupa. Atlantic Grupa ima več kot 5300 zaposlenih v 12 državah in 19 proizvodnih obratov. Imamo dobro razvito strukturo, ki nam zagotavlja stabilnost, pod katero bije podjetniško srce in širi impulze radovednosti po celotnem organizmu.

Organizacijska kultura in klima

Atlantic Grupa je navdihujoča družba ljudi, ki so poslovni in radi delajo v motivirajočem okolju. Odprta, radovedna in ambiciozna Atlantic Grupa svojim obstoječim in novim sodelavcem ponuja ocean neštetih možnosti za rast in razvoj. Smo veliki, ampak še vedno majhni. Smo poslovni, vendar še vedno igrivi kot otroci. Razvili smo strukturo, ki nam daje stabilnost, vendar pod tem bije podjetniško srce, ki širi impulze radovednosti skozi celoten organizem. Skupaj želimo ustvariti trajno vrednost, ki jo odlikujejo naše glavne vrednote: kreativnost, strast in rast. Naša strast do dela sije kot sonce, gonilna sila, ki nam pomaga plavati še dodatno miljo in dosegati boljše rezultate. Medtem ko cenimo odprtost za nove ideje, različne poglede in ljudi, nam val radovednosti omogoča, da začnemo vedno znova in izboljšamo poslovne procese ter najdemo nove rešitve. Na naši poti do vrha premikamo gore in pogumno premagujemo ovire. Skupaj stopamo izven cone udobja, prevzemamo pobude in uresničujemo skupne cilje, medtem ko smo pošteni do svojih sodelavcev, strank, partnerjev in do okolja.

Naša vizija in cilji

Naše poslanstvo je biti sodobno, inovativno in učinkovito mednarodno podjetje, ki proizvaja in distribuira zelo kakovostno blago široke porabe ter prispeva h kakovosti življenja potrošnikov.

Poslanstvo Atlantic Grupe je graditi in vzdrževati dolgoročne odnose s strankami in potrošniki ter jim zagotavljati edinstvene izdelke in storitve, prilagojene njihovim individualnim potrebam.Atlantic Grupa dodano vrednost ustvarja z razvojem novih izdelkov, nenehnimi inovacijami, prepoznavanjem novih poslovnih priložnosti in ustvarjanjem tržnih trendov ter s prepoznavanjem in razvijanjem človeških potencialov.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Smo proizvodno in distribucijsko podjetje in zato predvsem usmerjeni v prodajo, marketing, razvoj in proizvodnjo. To so področja, na katerih zaposlujemo največ ljudi, pri zaposlovanju pa seveda niso izključene niti podporne funkcije (pravna služba, kadrovska služba, finance, itd.). Zaradi nenehne rasti na vseh segmentih poslovanja, je zaposlovanje postopek, ki ni nikoli zaključen, pač pa se odvija nenehno. Več o zaposlovanju si lahko preberete na naši spletni stani: http://www.atlantic.hr/hr/raditi-u-atlanticu/

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem, da živijo enake vrednote kot mi. Pomembno nam je, da se zaposleni na delovnem mestu dobro počutijo, saj verjamemo, da so le tako lahko tudi rezultati dobri. Trudimo se, da so pričakovanja že pred zaposlitvijo jasna. Res pa je, da v podjetju velja slogan Ocena priložnosti, ki zaposlenim pušča dokaj proste roke, da so lahko kreativni, predlagajo novosti in izboljšave ter projekte, ki mislijo, da bi še doprinesli k razvoju podjetja.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Za nas je resnično pomembno, da nudimo podporo pri doseganju Atlantic vizije preko svojih zaposlenih, z nudenjem visoko kakovostnih, inovativnih in prilagodljivih praks upravljanja s človeškimi viri, politikami in pristopi. Posebno pozornost posvečamo našim novo zaposlenim, z namenom, da bi se počutili čim bolj sproščeno. Uvodno izobraževanje Start-A in Welcome Book daje vsem novim kolegom praktične smernice za čas, ki ga preživijo v podjetju, jih seznani z načeli poslovanja, pravili in cilji ter služi kot sredstvo za hitro in uspešno vpeljevanje v poslovno okolje.
Vsak zaposleni v našem podjetju lahko prispeva k izboljšanju in razvoju skozi podajanje idej. Z namenom promocije naše sodelovalne kulture, smo razvili program prepoznavanja zaposlenih Pohvali kolega s katerim želimo motivirati zaposlene, da prepoznajo in nagradijo vedenje in delo sodelavcev. Prav tako imajo zaposleni v Atlantic Grupi možnost, da pokažejo svojo strast do učenja, visoko aspiracijo in odprtost do novih izkušenj skozi program Adventure, ki je namenjen predvsem mladim strokovnjakom.

Podjetje je usmerjeno v razvoj in izobraževanje svojih zaposlenih preko programa LEARN@Atlantic, kjer zaposlenim na različnih stopnjah karierne poti omogoča različne razvojne aktivnosti.

Preko programa Body and Mind pa poskrbimo tudi za zabavo ter fizično in psihično pripravljenost zaposlenih. Tako imamo na vseh tržiščih organizirane športne klube, športni vikend, ter različna izobraževanja na temo zdravega telesa in duha.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Marketing, PR
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov