Atlantic Grupa d.d.

NASLOV PODJETJA: Industrijska cesta 21, 6310 Izola

INTERNETNA STRAN: https://www.atlanticgrupa.com/hr/

E-NASLOV: zaposlitev@atlanticgrupa.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 5298

Opis podjetja

Atlantic Grupa je eno izmed vodilnih prehrambenih podjetij v regiji z znanimi regionalnimi blagovnimi znamkami, ki skupaj z vrsto zunanjih partnerjev podpira močan distribucijski sistem na trgih.

V Atlantic Grupi je skupno zaposlenih več kot 5300 ljudi. Sedež podjetja je v Zagrebu, proizvodni obrati pa so na Hrvaškem, v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Makedoniji, podjetja in predstavništva pa v kar 7 različnih državah. V Sloveniji delujejo trije proizvodni obrati – v Izoli, Rogaški Slatini in Mirni. Na lokaciji v Izoli se proizvajata najbolj znana blagovna znamka kave v Sloveniji, Barcaffe in pašeta Argeta, ki je največji svetovni proizvajalec paštete.

Glavne dejavnosti podjetja

Atlantic Grupa je dinamično mednarodno podjetje z lastnimi podjetji in proizvodnimi obrati. V Sloveniji delujeta v njenem okviru dve podjetji, in sicer Droga Kolinska in Atlantic Trade.

Podjetje Droga Kolinska proizvaja blagovne znamke Barcaffè, Argeta, Cockta, Donat Mg in Bebi.

Atlantic Trade je distribucijsko podjetje za naše blagovne znamke (poleg že naštetih še Smoki, Cedevita) in distributer premium blagovnih znamk izdelkov široke potrošnje, kot so Unilever, Ferrero, Rauch, Hipp in Bic.

Organizacijska struktura in klima

Poslovanje je organizirano v petih strateških poslovnih področjih (SPP Delikatesni namazi, SPP Kava, SPP Pijače, SPP Sladko in slano in SPP Zdravje in nega). Poslovanje distribucije je organizirano znotraj petih distribucijskih območij in globalnega upravljanja distribucijskega omrežja.

Naša vizija in cilji

Skupaj želimo graditi vizije in ustvarjati trajno koristi, ob upoštevanju osrednjih korporativnih vrednot, ki so rast, strast, skrb in odprtost.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

  • Proizvodni delavec.
  • Vzdrževalec.
  • Skladiščnik.
  • Kontrolor kvalitete.
  • Tehnolog v proizvodnji.
  • Vodja izmene.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Atlantic Grupa je inspirativna družba ljudi, ki so v poslu in radi delajo v motivirajočem okolju. Odprt, vedoželjen in ambiciozen Atlantic svojim obstoječim in bodočim sodelavcem, partnerjem ali vlagateljem nudi neskončen ocean priložnosti za rast in razvoj. Skupaj želimo graditi vizije in ustvarjati trajno koristi, ob upoštevanju osrednjih korporativnih vrednot, ki so rast, strast, skrb in odprtost.

Naštete lastnosti iščemo tudi pri naših novih sodelavcih. Pri zaposlovanju tako iščemo osebe, ki imajo strokovno znanje in vrednote, ki odsevajo našo vizijo.

Kaj ponujamo novim sodelavcem?

V Atlantic Grupi nudimo zaposlitev v dinamičnem, mednarodnem okolju, ki zaposlenim omogoča izjemno priložnost za osebni in karierni razvoj, izobraževanje in napredovanje. Naš sistem ravnanja z zaposlenimi se aktivira že z zaposlitvijo, saj posebno pozornost posvečamo našim novo zaposlenim, z namenom, da bi v novem okolju čim prej pridobili vsa potrebna znanja za samostojno in uspešno delo.

Atlantic Grupa je ocean priložnosti, ki ti nudi številne bonitete: poleg spodbudnega delovnega okolja z najnovejšo tehnologijo in ugodnih delovnih pogojev, so tu še sistem nagrajevanja in napredovanja, božičnica in regres, kot tudi razne ugodnosti za zaposlene (menza, darila in popusti). Našim zaposlenim so na razpolago različna izobraževanja in razvojni programi v skladu s poslovnimi potrebami.

Do zaposlenih imamo holistični pristop, skrbimo za njihovo dobro počutje in skušamo pripomoči k ravnovesju zasebnega in poklicnega življenja. Atlantic Body, Atlantic Mind, Atlantic Spirit in Atlantic Soul so različni programi, ki zaposlenim omogočajo, da se posvetijo aktivnostim, ki so jim pomembne na primer izobraževanja, športne aktivnosti ali prostovoljstvo.

Kategorije:
  • Proizvodnja, industrija
  • Transport, nabava, logistika
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov