ATLANTIC GRUPA D.D.

NASLOV PODJETJA: Kolinska ulica 1, 1544 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.atlantic.hr

E-NASLOV: 5.152

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: Podjetniško

OPIS PODJETJA

Skupina Atlantic Grupa je mednarodno podjetje z več kot 5.000 zaposlenimi. S podružnicami in predstavništvi je prisotna v enajstih državah, z izdelki pa na več kot štiridesetih tržiščih. Sedež podjetja je v Zagrebu, proizvodni obrati pa se nahajajo na Hrvaškem, v Nemčiji, Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Makedoniji. Atlantic Grupa je eno od vodilnih prehrambnih podjetij v regiji, s poznanimi blagovnimi znamkami Argeta, Barcaffe, Cedevita, Cockta, Grand Kafa, Najlepše želje, Smoki, … Je vodilni evropski proizvajalec prehrane za športnike z blagovno znamko Multipower, največji proizvajalec prehranskih dopolnil v regiji z blagovno znamko Dietpharm, pomemben proizvajalec izdelkov za osebno nego ter vodilni distributer izdelkov široke potrošnje v jugovzhodni Evropi. Distribucijski portfelj Atlantic Grupe vključuje svetovne premium blagovne znamke proizvajalcev kot so Wrigley, Ferrero, Hipp, Johnson&Johnson ter drugih. Atlantic Grupa je tudi lastnik največje hrvaške zasebne verige lekarn pod blagovno znamko Farmacia. Znotraj Atlantic Grupe v Sloveniji delujeta dve podjetji – Droga Kolinska, ki se je Atlantic Grupi pridružila leta 2010 in distribucijsko podjetje Atlantic Trade, ki je bilo ustanovljeno leta 2003.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Atlantic Grupa je mednarodno podjetje s sedežem v Zagrebu in z več kot 5.000 zaposlenimi, s podružnicami v enajstih državah in izdelki, prisotnimi na več kot 40 tržiščih.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Atlantic Grupa je navdihujoče podjetje ljudi, ki poslujejo in radi delajo v navdihujoči družbi. Odprt, vedoželjen in ambiciozen, Atlantic svojim obstoječim in bodočim sodelavcem, partnerjem ali vlagateljem nudi neskončen ocean priložnosti za rast in razvoj. Skupaj želimo graditi vizije in ustvarjati trajno koristi, ob upoštevanju osrednjih korporativnih vrednot, ki so: kreativnost, ki jo predstavlja val, strast, ki jo predstavlja sonce in rast, ki jo predstavlja gora. Val, ki predstavlja kereativnost, spira obalo ter pri tem briše staro in ustvarja novo. Ko smo odprti za nove ideje in cenimo različna stališča in raznolike ljudi, nam val vedoželjnosti omogoča, da vedno prinašamo svežino ali začenjamo znova, izboljšujoč naše poslovne procese in oblikujoč nove rešitve. Strast, s katero se lotimo vsega, kar delamo, sije kot sonce – gonilna sila, ki nas navdihuje, da vložimo dodatni napor in vedno dosežemo najboljše rezultate. Da dajemo najboljše, kar lahko, da bi bili najboljši, kar je možno. Gora, ki predtavlja rast pa pomeni, da na naši poti proti vrhu premikamo gore in pogumno premagujemo ovire. Na to pot, ob vseh prekrasnih in izzivajočih trenutkih, ki jih prinaša, vedno krenemo z veliko odgovornostjo. Stopamo izven svojega udobja, kažemo pobudo in dosegamo naše cilje, istočasno pa gradimo pravičen odnos z našimi sodelavci, strankami, partnerji in okoljem.

VIZIJA IN CILJI

Vizija Atlantic Grupe je biti sodobno, inovativno in učinkovito mednarodno podjetje, ki proizvaja in distribuira zelo kakovostno blago široke porabe ter prispeva h kakovosti življenja potrošnikov. Naš cilj je je graditi in vzdrževati dolgoročne odnose s strankami in potrošniki ter jim zagotavljati edinstvene izdelke in storitve, prilagojene njihovim individualnim potrebam.Atlantic Grupa dodano vrednost ustvarja z razvojem novih izdelkov, nenehnimi inovacijami, prepoznavanjem novih poslovnih priložnosti in ustvarjanjem tržnih trendov ter s prepoznavanjem in razvijanjem človeških potencialov.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

V našem podjetju se zaradi dinamike dela in konstantne rasti, nenehno pojavlja tudi potreba po zapolnitvi različnih delovnih mest. Vseeno se največ potreb pojavlja na področju marketinga (vodja blagovne znamke, vodja operativnega upravljanja blagovne znamke) in na področju prodaje (vodja ključnih kupcev, pospeševalec prodaje, terenski komercialist), ker pa imamo tudi nekaj proizvodnih obratov, pogosto iščemo tudi sodelavce v proizvodnji.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem, da pri delu strmijo k istim vrednotam kot mi. Da so pri svojem delu kreativni, usmerjeni k nenehni rasti in da izražajo strast do dela. Želimo, da so naši zaposleni zavzeti in da svoje delo opravljajo z odgovornostjo. In pa, da se zavedajo, da je Atlantic Grupa veliko podjetje z veliko možnostmi in da je vsak zaposleni soodgovoren tako za lasten uspeh kot za uspeh podjetja.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

V skladu z nizom raziskav je Atlantic Grupa eden najprivlačnejših delodajalcev v našem okolju. Po mnenju anketirancev se najbolj odlikujemo po nudenju priložnosti za napredovanje v stroki, vodstvu v branži, varnem delovnem mestu in pozitivni podobi v poslovnem okolju. Zaposleni v Atlantic Grupi s skupno zavzetostjo ustvarjamo dinamično in stimulativno delovno okolje, v katerem negujemo timsko delo ter spodbujamo in cenimo profesionalizem, odprtost in odgovornost za uresničevanje postavljenih ciljev.
Atlantic Grupa ponuja delo v dinamičnem in inovativnem delovnem okolju, v katerem se aktivno in kvalitetno spremlja delovna uspešnost. Razvoj kariere in napredovanje posameznika sta odvisna od ustvarjenih individualnih rezultatov. Svoje kadre strateško razvijamo, saj smo osredotočeni na izgradnjo visoko učinkovite organizacije. Številni projekti, kot so Korporativna kultura, Upravljanje z učinkom ter Talent management, enoten sistem spremljanja učinkovitosti zaposlenih, merjenje zavzetosti zaposlenih, model kompetenc za vodje in podobno, za zaposlene presegajo vrednost običajnih bonitet, ki jim glede na pravilnik tudi pripadajo.

PRIJAVA NA RAZGOVOR


NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona1
ikona3
ikona4
ikona5

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov