Automatic servis d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Verovškova ulica 60e, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.automaticservis.si

E-NASLOV: irena.intihar@automaticservis.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 280

Opis podjetja

Podjetje Automatic servis d.o.o. je družinsko podjetje, ki skrbno in odgovorno izbira korake v prihodnost. Je vodilni ponudnik vending storitev na slovenskem trgu, ki že od samega začetka postavlja najvišje standarde kakovosti in varnosti ter nenehno razvija prijetno uporabniško izkušnjo. Poleg bogate ponudbe prigrizkov in prvovrstne kave svojim uporabnikom in naročnikom zagotavlja tudi vrhunsko celostno storitev in nudi podporo na vsakem koraku. Začetek njihove zgodbe sega v leto 1989. Danes se lahko pohvalijo z najbolj razvejano mrežo prodajnih avtomatov v Sloveniji, še posebej ponosni pa so na dovršen sistem kontrole odličnosti, s katerim zagotavljajo vrhunsko storitev in najkakovostnejše izdelke.

Glavne dejavnosti podjetja

Glavna dejavnost podjetja Automatic servis d.o.o. je storitev oskrbe s prodajnimi avtomati, v okviru katere so glavne aktivnosti: prodaja živil in neživilskih izdelkov preko prodajnih avtomatov (avtomati za tople napitke, avtomati za hrano in hladne pijače, vodomati) in prodaja v mali distribuciji (mali namizni aparati, program Office, HoReCa), srvisiranje in vzdrževanje prodajnih avtomatov in vodomatov ter njihovih sestavnih delov. Sodelavci podjetja so na terenu vedno prisotni tam, kjer jih njihovi uporabniki potrebujejo: poslovne stavbe, industrijski obrati, šole, fakultete, javne lokacije, domovi, zavodi …. Sedež podjetja je v Ljubljani. V okviru družbe delujejo še poslovne enote v Kopru, Mariboru, Šempetru pri Gorici in Žalcu. Vse poslovne enote imajo za lastne potrebe svoje skladišče za opravljanje dejavnosti na svojem geografskem področju.

Organizacijska struktura in klima

Največja konkurenčna prednost podjetja so predani, strokovni in zaupanja vredni sodelavci, ki prepoznavajo vrednote podjetja AS kot svoje in jih tudi dnevno živijo. Vrednote so temeljni gradnik identitete podjetja, na katerih sodelavci skupaj s svojimi naročniki in uporabniki gradijo medsebojno povezanost in organizacijsko kulturo:

AS verjame vase, AS zagotavlja kakovost, AS dela odgovorno, AS je vedno pošten, AS izkazuje spoštovanje, AS je sproščen. Danes štejejo že več kot 280 zaposlenih.

Naša vizija in cilji

Dragocene 30 letne izkušnje podjetje usmerjajo na njihovi poti naprej. Z inovativnimi idejami dvigajo standarde v vendingu in utrjujejo vodilno pozicijo na slovenskem trgu. V naslednjih letih želijo postati prva in prava izbira vending storitev v Adriatic regiji.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

  • Oskrbnik prodajnih avtomatov.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Nagovarjamo predvsem osebe, ki rade delajo z ljudmi in so navdušene, ko lahko komu polepšajo dan. Želijo si razgibano delovno okolje na terenu, so zanesljive, odgovorne, samoiniciativne in natančne, z ustreznim znanjem in izkušnjami. So ljubiteljice dobre kave in v delu vidijo več kot samo službo. Formalne zahteve: najmanj IV. stopnjo izobrazbe, najmanj eno leto delovnih izkušenj na podobnih delih (oskrba prodajnih avtomatov, trgovina, dostava), veljavno vozniško dovoljenje B kategorije (pred zaposlitvijo je potrebno predložiti izpis kazenskih točk v cestnem prometu, ki ne sme presegati 10 kazenskih točk v cestnem prometu), nekaznovanost (pred zaposlitvijo je potrebno predložiti potrdilo o nekaznovanosti za kazniva dejanja zoper premoženje).

Kaj ponujamo novim sodelavcem?

Kaj ponujamo:

• zaposlitev za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom,

• delo pretežno v dopoldanski izmeni,

• delo v stabilnem in pozitivnem delovnem okolju, kjer spodbujamo dobre delovne odnose in živimo vrednote poštenost, odgovornost, sproščenost, kakovost, samozavest in spoštovanje ter stimulativno plačilo,

• vrhunsko kavo,

• delovno okolje, v katerem je družina ena najpomembnejših vrednot in

• fantastično ekipo sodelavcev, s katerimi boste gradili zaupanje naročnikov in soustvarjali boljši jutri.

Poleg naštetega pa še: neformalno druženje s sodelavci na vsaj eni večji športni prireditvi letno ter na internem športnem dnevu AS CUP. ASi se neformalno družimo tudi v juniju, ko pozdravljamo poletje. Če ste starši bodočega prvošolčka, vam ob njegovem vstopu v šolo, omogočamo dodaten, plačan dan dopusta. Če imate šoloobvezne otroke, se bodo lahko med poletnimi počitnicami udeležili AS tabora, najmlajše pa vsak december obišče Božiček.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Trgovina
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov