Axent d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Pristaniška ulica 3, 6000 Koper - Capodistria

INTERNETNA STRAN: www.axent.si

E-NASLOV: mjost@axent.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 150

Opis podjetja

Podjetje Axent d.o.o. je na trgu prisotno že več kot 19 let, pred tremi leti pa smo postali del skupine Samsic RH iz Francije, ki ima pod okriljem večji del zahodnoevropskih držav. Smo zagnani in vsestranski posamezniki, ki svoje znanje in talente usmerjamo v en skupen cilj: zagotavljanje presežkov. Vodijo nas profesionalnost, srčnost, pozitivna energija in mišljenje, da skupaj zmoremo vse. Z vedno več znanja in vedno večjo ekipo že vrsto let postajamo vse boljši in bolj prepoznavni. Če želite tudi vi postati del našega razvoja in rasti, se nam pridružite!

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Kot agencija za zaposlovanje kadra imamo raznoliko paleto delovnih mest in iščemo potencialne kandidate z različnimi profili, znanji in izkušnjami. Trenutno imamo največje potrebe na področju administracije in turizma, kjer je potrebno znanje tujih jezikov (predvsem kombinacija italijanščine in angleščine, dobrodošlo pa je tudi poznavanje nemškega ali ruskega jezika). Prav tako iščemo visoko motiviran in ambiciozen kader za različne tehnične in vodstvene pozicije.

Glavne dejavnosti podjetja

Podjetje Axent d.o.o. predstavlja stično točko med povpraševanjem in ponudbo, torej med delodajalci in iskalci zaposlitve. Na podlagi znanja in posluha za naročnikove potrebe delodajalcem priskrbimo najbolj primerne kandidate za zaposlitev, iskalcem dela pa ponudimo priložnosti, primerne njihovim kompetencam.

Organizacijska kultura in klima

Smo majhna in zavzeta ekipa, ki na prvo mesto postavlja kvaliteto. Primernega delodajalca in potencialnega zaposlenega povežemo na način, da drug od drugega prejmeta največ. Pri vseh aktivnostih v ospredje postavljamo oseben odnos, prijaznost in povezovalnost ter stremimo k dolgoročnemu zadovoljstvu vseh udeleženih v procesu.

Naša vizija in cilji

Našo široko in raznoliko paleto prostih delovnih mest želimo še naprej širiti ter povečati prisotnost na območju celotne Slovenije in se širiti tudi v tujino. Nenehno vlagamo v dvigovanje kakovosti našega dela in storitev ter povečujemo zadovoljstvo tako poslovnih partnerjev kot tudi naših uporabnikov.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem zagnanost, entuziazem, odgovornost in pozitiven odnos do dela. Cenimo željo po lastnem napredku. Želimo si sodelavcev, ki so dovzetni za nenehno spreminjajoče se poslovno okolje in so »odprte glave«. V našem delovnem okolju je pomembna vrednota tudi notranja želja posameznika po uspehu.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

Veliko nam pomeni razvoj vsakega posameznega člena naše ekipe, zato vam v okviru delovnih izzivov nudimo možnosti za usmerjeno rast. Ponujamo vam priložnosti, ki nadgradijo vaše dosedanje izkušnje in znanje. Z zaposlitvijo dobite možnost udejstvovanja v stimulativnem poslovnem okolju ter podporo motivirane ekipe. Sodelovanje z nami je lahko odličen začetek vaše karierne poti ali pa vam prinese nov preskok na vaši dosedanji poslovni poti.

 

Kategorije:
 • Administracija in druga pisarniška dela
 • Bančništvo, finance in računovodstvo
 • Delodajalci
 • Elektrotehnika in elektronika
 • Gostinstvo in turizem
 • IT, računalništvo
 • Pravo in HR, kadri
 • Proizvodnja, industrija
 • Strojništvo in metalurgija
 • Transport, nabava, logistika
 • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov