BASS d.o.o., Celje

NASLOV PODJETJA: Ulica XIV. divizije 14, 3000 Celje, Slovenija

INTERNETNA STRAN: https://www.bass.si/

E-NASLOV: job@bass.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 20

BASS_banner

 

Opis podjetja

Že več kot 25 let ponujamo podjetjem informacijsko podporo. Pri tem upoštevamo specifične zahteve naročnikov, na katere odgovarjamo z najsodobnejšimi tehnologijami. To je tudi recept, da nam zaupa večina slovenskih komunalnih podjetij, ki z našimi rešitvami povečujejo konkurenčnost in poslovno uspešnost. Zanje razvijamo in podpiramo programske rešitve, s katerimi naročniki pokrivajo vsa področja svojega poslovanja. Razvijamo tudi specifično programsko opremo, ki je prilagojena njihovim zahtevam.

Z naprednimi in zanesljivimi informacijskimi rešitvami se nam je v dobrih dveh desetletjih delovanja uspelo zavihteti med vodilne sistemske hiše za uvedbo celovitih računalniških in informacijskih rešitev na ključ za zahtevne uporabnike. Prav tako stalno izpopolnjujemo sisteme za elektronsko izdajo računov in elektronsko poslovanje. Z našo programsko opremo stranke letno izdajo 6,8 milijona izdanih računov, mesečno obračunajo 1 milijon gospodinjstev in 400 tisoč merilnih naprav. Rednih uporabnikov Bass programske opreme je približno 1.300.

Kot strateški partnerji sodelujemo na projektih na področju razvoja (poglobljeni projekti digitalizacije, projekt Pametna mesta (Smart cities), dokumentni sistem v oblaku, …), dobili pa smo tudi priznanja za svoje dosežke (mednarodno priznanje z objavo članka Java pionirja g. Adama Biena, finalisti tekmovanja EuroCloud Award 2015 Slovenije…). Pridno skrbimo za standarde, ki zagotavljajo varnost in kvaliteto naše programske opreme (Microsoft gold partner, ISO certifikat, Citrix partner, certifikat Gospodarske zbornice Slovenije za odličnost (Excellent Small & Medium Enterprises),…).

Bass ekipa trenutno šteje 20 strokovnjakov s področja informacijskih tehnologij, poslovne informatike, ekonomije in ostalih področij. Raznolikost in širina znanja zaposlenih je pomembna, da lahko pokrivamo vsa področja delovanja in obvladovanja izzivov naših uporabnikov. Mednarodna in domača izobraževanja dajejo naši ekipi energijo in nenehen elan ostati fit v usposobljenosti, ažurnosti in maksimalni razpoložljivosti.

Glavne dejavnosti podjetja

Primarna dejavnost je lastno razvijanje in podpiranje tehnološko dovršene prog. opreme za javne storitve na področju komunalnega gospodarstva, masovnih obračunov, kompleksnih sistemov.

Organizacijska kultura in klima

Bass ekipa je ekipa strokovnjakov na področju masovnih obračunov, obdelav velikih količin podatkov in prilagoditev rešitev naročniku. Naša osnova so dolgoletne izkušnje prenesene z uporabnikov na nas in seveda znanje ekipe, ki se z vsakim prihodom novega strokovnjaka še okrepi. V podjetju je trenutno zaposlenih 20 oseb. Delo poteka v urejenem in pozitivnem delovnem okolju, kjer se zaposleni med seboj spoštujemo in spodbujamo. Večkrat letno organiziramo različna druženja zaposlenih, da se bolje spoznamo in tako uspešneje delujemo kot ekipa. Vestno skrbimo za sodelavce kot seveda tudi za vse naše stranke.

Naša vizija in cilji

Ostati želimo vodilno informacijsko podjetje in se širiti predvsem na področju pametnih mest, optimizacije masovnih obdelav, IoT naprav in vseh ostalih naprednih tehnologij na domačem ter tujih trgih, saj se zavedamo, da je izjemno pomemben tudi proaktiven pojav na trgih zunaj Slovenije.
Našim uporabnikom želimo še naprej zagotavljati najnaprednejše tehnologije v obliki informacijsko tehnoloških rešitev v podporo njihovim poslovnim procesom.
V svoj krog želimo sprejeti tudi nove strokovnjake, ki bodo našo ekipo naredili še boljšo in konkurenčnejšo.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

  • Delphi razvijalec
  • Java razvijalec
  • Uvajalec informacijskih tehnologij

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Poleg znanja in veščin, ki jih zahtevamo za posamezno razpisano prosto delovno mesto, pričakujemo od kandidatov tudi določene osebnostne veščine, ki bodo pripomogle k dobremu delu v ekipi in s strankami. V svojo ekipo vabimo zanesljive, organizirane, hitro odzivne in komunikativne osebe z željo po osebnem razvoju in izobraževanju. Ker delo poteka v ekipi, kjer so dobri medsebojni odnosi zelo pomembni, od kandidatov pričakujemo zavedanje timskega duha. Zaradi hitrega poteka razvoja računalniških tehnologij moramo zaposleni ves čas slediti novim trendom in tehnološkemu napredku. Zato se pričakuje tudi odprtost za novejše tehnologije in pristope ter želja po novem znanju.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Poleg zaposlitve za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom ponujamo tudi dinamično in zanimivo delo v tehnološko razviti organizaciji. Sodelovanje z izjemno ekipo izkušenih strokovnjakov ter dodatna strokovna in jezikovna izobraževanja (interna izobraževanja, webinarji, konference, sejmi) doma in v tujini bodo pripomogli k vaši profesionalni in osebnostni rasti. Svojo inovativnost boste spodbujali z odkrivanjem in preizkušanjem novih tehnologij, frameworkov, strežnikov in aplikacij.
Ker se zavedamo, kako pomembni so odnosi med zaposlenimi, redno organiziramo različna druženja zaposlenih (sezonske piknike, novoletne večerje, team building, smučanje, sankanje, vsak ponedeljek športne aktivnosti…), kjer krepimo pripadnost ekipi ter še izboljšamo naše odnose in vzdušje v ekipi.

BASS_Skupinska

Kategorije:
  • Administracija in druga pisarniška dela
  • Bančništvo, finance in računovodstvo
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Mediji, kreativa, dizajn
  • Tehnična dela
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov