BAUMULLER DRAVINJA, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Delavska cesta 10, 3210 Slovenske Konjice

INTERNETNA STRAN: www.baumueller.de

E-NASLOV: hrm@baumueller.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 255

Opis podjetja

Podjetje Baumüller Dravinja je bilo ustanovljeno pred 21 leti in je del skupine Baumüller s sedežem v Nürnbergu, ki je v 100-odstotni lasti družine Baumüller. Podjetje se je v letih prejšnjega desetletja začelo preusmerjati s predvsem tiskarskega področja še na druga, kot so predelava plastike, strojegradnja, avtomobilska in prehrambna industrija, medicina in medijska tehnika. Podjetje je specializirano za elektroomare, krmilne pulte, montažne plošče, kovinska ohišja in kovinsko opremo.

Glavne dejavnosti podjetja

CNC obdelava pločevine: prebijanje, preoblikovanje, upogibanje, varjenje MIG/MAG, TIG, točkovno, prašno barvanje, montaža, ožičevanje, elektrovezava. Proizvodnja elektro omar, krmilnih pultov, kovinskih ohišij in elektro ožičevanje le-teh ter druge storitve s področja predelave tanke pločevine. IZDELKI: Elektro omare, krmilni pulti, razdelilci, montažne plošče, kovinska ohišja in kovinska oprema, raznovrstni elementi iz tankih pločevin.

Organizacijska kultura in klima

Ustvarjamo ljudem prijazno delovno okolje in nenehno skrbimo za dobro počutje svojih zaposlenih. Smo naravnani pozitivno on to cenimo tudi pri novih sodelavcih. Tedenske javne pohvale so dokaz, da znamo opaziti dobro delo in dejanja posameznika. Smo srednje veliko podjetje, ki nenehno raste in se razvija in lahko ponudimo številne možnosti osebnega napredovanja.

Naša vizija in cilji

Vizija podjetja je uveljaviti se v evropskem prostoru kot ponudnik celotne storitve na področju tehnologije elektro omar. To pomeni, da želimo poleg strank skupine Baumüller o svoji konkurenčnosti prepričati tudi stranke, ki nas še ne poznajo. Naša ponudba obsega področje konstrukcije in oblikovanja pločevine, proizvodnjo pločevine, projektiranje v e-okolju ELCAD ter ožičenje. V ta namen nenehno izboljšujemo proizvodne procese in kakovost ter področje prodaje in naročanja. Naša prizadevanja se neposredno kažejo na zadovoljstvu strank, kar bo zagotovilo za nenehno rast in uspeh podjetja. Cilji oz. ciljne branže za naše produkte, oziroma storitve, so splošna kakor tudi specializirana proizvodnja strojev in naprav. Dejansko spadajo sem proizvajalci, ki delujejo v naslednjih področjih:

– grafika (tisk),

– elektronika,

– plastika,

– tekstil,

– pakiranje,

– robotika,

– okoljska tehnika,

– medicinska tehnika,

– posebne izvedbe in ohišja za obdelovalne stroje, priprave, omare in pulte za telekomunikacije,

– izdelava izdelkov iz inoksa.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

– OBLIKOVALEC KOVIN,

– VARILEC OBLIKOVALEC KOVIN,

– CNC OPERATER,

– ELEKTRIKAR,

– ELEKTRIKAR SPECIALIST,

– LIČAR,

– TEHNOLOG,

– OPERATER VARILNEGA ROBOTA.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

– pripadnost,

– vestnost,

– kreativnost,

– sposobnost svobodnega mišljenja.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Delo v prijetnem delovnem okolju, kjer delo ni monotono, temveč je zanimivo in razgibano. Stimulativno nagrajevanje na podlagi delovne uspešnosti. Skrb za vaše zdravje in za vaš profesionalni razvoj in izobraževanje. Smo razmeroma mlad kolektiv, ki se dobro razume in se druži tudi izven podjetja (izleti, zabave, pohodi…). Imamo posluh za usklajevanje vešega osebnega življenja in vam ponujamo vse možnosti za usklajevanje dela in vaših privatnih interesov.

Kategorije:
  • Administracija in druga pisarniška dela
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • IT, računalništvo
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
  • Transport, nabava, logistika
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov