Belimed pomivalni sistemi d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Taborska 38E, 1290 Grosuplje

INTERNETNA STRAN: www.belimed.com

E-NASLOV: kadri@belimed.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 250

Opis podjetja

Belimed je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev inovativnih pomivalnih, dezinfekcijskih in sterilizacijskih rešitev. Pod blagovno znamko Belimed razvijamo, proizvajamo in prodajamo naprave za farmacevtsko industrijo, laboratorije, klinike in bolnišnice. Proizvodni obrati se nahajajo v Švici, Nemčiji in Sloveniji. Z več kot 1200 zaposlenimi in več kot 30 000 vgrajenimi napravami smo prisotni na svetovnem trgu, s podružnicami v Evropi, Združenih državah Amerike in na Kitajskem.

Glavne dejavnosti podjetja

Belimed je specializirano podjetje, ki se posveča razvoju, proizvodnji, prodaji in servisu pomivalnih naprav in sterilizatorjev za medicino in farmacevtsko industrijo. Odlikuje nas podpora strankam skozi celotno življenjsko dobo naprave in lasten razvoj inovativnih rešitev po meri kupca.

Organizacijska struktura in klima

Delo s smislom v izvrstni ekipi.

Naša kultura temelji na naših vrednotah: odgovornost, odličnost, sodelovanje, inovativnost, spoštovanje in razumevanje strank. Glavna značilnost našega podjetja, po mnenju zaposlenih, je kvaliteta delovnega okolja, vključno s sodelavci, ki so odprti in pripravljeni priskočiti na pomoč.

Ponosni smo, da z našimi proizvodi ščitimo ljudi, ko so najšibkejši in preprečujemo širjenje bolnišničnih okužb.

Naša vizija in cilji

Naš cilj in poslanstvo je zagotoviti inovativne rešitve, ki kupcem prinašajo dodano vrednost in popolno zaupanje v kakovost sterilnega procesiranja.

Naša vizija za prihodnost je postati vodilno podjetje na področju sterilnih delovnih procesov na področju medicine in farmacevtske industrije.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

K sodelovanju vabimo predvsem razvojne inženirje različnih smeri (strojništvo, elektrotehnika, mehatronika), proizvodne delavce (TIG varilci, brusilci, elektromonterji, planerji, tehnologi) ter serviserje in monterje na terenu. Veseli smo tudi prijav za različna delovna mesta v podpornih službah, npr. v računovodstvu ter nabavi.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

V našem podjetju nudimo raznolika delovna mesta in vedno z veseljem sprejmemo predstavitve kandidatov, ki želijo graditi kariero v mednarodnem proizvodnem podjetju. Posebej smo ponosni, da omogočamo pridobivanje delovnih izkušenj in tudi prve zaposlitve mladim, dijakom in študentom, ki prvič vstopajo na trg dela. Želja po pridobivanju znanja v industriji medicinske tehnike, radovednost, spoznavanje novih kultur in pripravljenost na vseživljenjsko učenje so tisto, kar nas prepriča.

Kaj ponujamo novim sodelavcem

Sodelavcem nudimo razgibano delo v rastočem mednarodnem podjetju, stimulativno plačilo ter mnoge dodatne ugodnosti (dodatno pokojninsko zavarovanje, obiski fitnesa, organizirana druženja, obdaritev otrok ob koncu leta, itd.). Nove sodelavce v podjetje vpeljemo preko programa usposabljanja, s čimer zagotovimo, da dodobra spoznajo svoje delovno okolje in zahteve delovnega mesta, uspeha novega zaposlenega pa ne prepuščamo naključju niti v nadaljevanju poklicne poti. Rast naših sodelavcev temelji tako na strokovni kot osebni rasti, kar omogočamo z izobraževanji v Sloveniji in tujini. Vsako leto z zaposlenimi postavljamo cilje in s tem ponudimo možnosti za osebni in karierni razvoj ter dodatno izobraževanje. Ob izpolnitvi letnih ciljev so zaposleni tudi finančno nagrajeni.

Kategorije:
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov