Bell d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Ptujska cesta 13, Miklavž na Dravskem polju

INTERNETNA STRAN: https://www.bell.si/

E-NASLOV: info@bell.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

Opis podjetja

BELL d.o.o. je podjetje v zasebni lasti. Že od leta 1989 gradimo ponudbo kvalitetnih strojnih komponent, na podlagi izkušenj in znanj pa razvijamo tudi svetovalno, izobraževalno in servisno dejavnost. Naše ključne konkurenčne prednosti na domačem in tujih trgih so celovita ponudba tehnično kakovostnih izdelkov, obsežna zaloga, konkurenčne cene, hitra odzivnost in usmerjenost v iskanje najboljših rešitev glede na razpoložljive vire.

Glavne dejavnosti podjetja

Zastopamo  kvalitetne blagovne znamke;  tržimo ležaje, linearno tehniko, tesnilne in pritrdilne materiale, verige in verižnike, jermene in jermenice, sklopke, maziva in mazalne sisteme, industrijske spreje in paste, lepila in tesnilne mase, kardane, križe in zglobe, hidravlične in pnevmatske komponente.

V sklopu servisno vzdrževalnih storitev zagotavljamo kompletno tehnično podporo vzdrževalcem in konstrukterjem, izposojamo orodja za vgradnjo in  razgradnjo strojnih delov, opravljamo nastavitve geometrije in masne uravnoteženosti pogonov (centriranja direktnih pogonov, balansiranja rotirajočih delov), merimo vibracije na strojih in napravah (industrijska diagnostika – spektralna analiza), ponujamo pa tudi vzdrževalne posege s strokovnim kadrom in namensko opremo (servisi ventilatorjev na terenu in črpalk v naši servisni delavnici). Za CNC obdelovalne stroje servisiramo  glavna vretena.

Smo ekskluzivni zastopnik za DEUTZ v Sloveniji in pooblaščeni servisni partner za VOLVO PENTA. Z lastno inženirsko-servisno službo izvajamo kompleten servis, nudimo popolno tehnično pomoč in svetovanje ter ekonomične koncepte vzdrževanja.

Organizacijska kultura in klima

Tekom let smo razvili in pridobili neprecenljive izkušnje in znanja, s katerimi smo z našimi partnerji – kupci, dobavitelji in zaposlenimi – vzpostavljali in gradili odnose zaupanja, zanesljivosti, sodelovanja in spoštovanja.

Vizija in cilji

Utrjevat in razvijat vodilno vlogo na trgu strojnih komponent, nuditi kupcem visokokvalitetne izdelke in storitve.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo znanje in strokovno usposobljenost, samoiniciativnost in inovativnost, motivacijo in zavzetost, delavnost, pozitivno naravnanost do sodelavcev in poslovnih partnerjev, sodelovalne in spoštljive odnose v delovnem in poslovnem okolju.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Sodelavcem nudimo urejeno in prijetno delovno okolje v uspešnem teamu, dodatno izobraževanje in usposabljanje, osebnostno in profesionalno rast in razvoj, stimulativno nagrajevanje in možnosti napredovanja.

Kategorije:
  • Delodajalci
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov