Big Bang, trgovina in storitve, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Šmartinska 152, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: https://www.bigbang.si/

E-NASLOV: jobs@bigbang.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 400

Opis podjetja

Podjetje Big Bang, d.o.o., z mrežo 18 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si na slovenskem trgu predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva s tržnimi deleži, ki segajo od 30 % pa vse do 60 %.

Poleg vodilnega položaja na omenjenih trgih pa podjetje sodi tudi med večje ponudnike izdelkov bele tehnike in telekomunikacij.

Glavne dejavnosti podjetja

Podjetje Big Bang predstavlja eno vodilnih slovenskih podjetij na področju zabavne elektronike, bele tehnike in računalništva.

Organizacijska struktura in klima

V Big Bangu zaposleni soustvarjamo delovno okolje, ki spodbuja timski duh, sodelovanje, angažiranost, dosežke in opolnomočenje zaposlenih, z namenom krepiti kulturo udejstvovanja, izzivanja / razvijanja in sprejemanja sprememb. Podpiramo vse zaposlene, da dosežejo svoj polni potencial, s katerim bodo pospeševali razvoj in rast naše družbe. Naša organizacija je usklajena s poslovno strategijo / vizijo in organizacijsko kulturo, ki temelji na angažiranih, dinamičnih, odgovornih in strokovno usposobljenih zaposlenih. Temeljne vrednote in kompetence so del vseh aktivnosti zaposlenih in procesov v družbi. Skupaj ustvarjamo naš slogan Big Bang UAU.

Vizija in cilji

Big Bang je prva izbira kupcev in uporabnikov tehničnih in pametnih naprav ter vsega, kar podpira sodoben življenjski slog.

Stranke navdušujemo in jim prinašamo UAU doživetja z zagotavljanjem najboljše nakupne izkušnje preko vseh prodajnih kanalov in  odličnimi storitvami za brezskrbno rabo izdelkov.

Delovna mesta, katera želite zapolniti

Prodajno osebje.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev

Pričakujemo dinamične in angažirane zaposlene, ki uživajo v prodaji in v delu z ljudmi, navdušujejo naše kupce in želijo prispevati k uspešnosti Big Banga. Big Bangov prodajalec je zavzet, skrben in z nasmehom na obrazu. Na kratko, pričakujemo UAU zaposlene.

Kaj ponujate svojim zaposlenim

Nudimo redno zaposlitev v mladem kolektivu, stimulativno nagrajevanje in priložnost za strokovni in osebnostni razvoj. V Big Bangu so zaposleni deležni tudi drugih nefinančnih ugodnosti, kot so neposreden stik z novimi tehnologijami in digitalizacijskimi trendi, možnost vključevanja v inovacijske/razvojne projekte, zanimiv delovni prostor, stalno izpopolnjevanje v prodajnih veščinah in vrsto drugih ugodnosti.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Trgovina
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov