BIG BANG_logo_160x160

Big Bang, trgovina in storitve, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Šmartinska 152, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: https://www.bigbang.si/

E-NASLOV: jobs@bigbang.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 385

Opis podjetja

Podjetje Big Bang, d.o.o., z mrežo 18 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si na slovenskem trgu predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva s tržnimi deleži, ki segajo od 30 % pa vse do 60 %.

Poleg vodilnega položaja na omenjenih trgih pa podjetje sodi tudi med večje ponudnike izdelkov bele tehnike in telekomunikacij.

Glavne dejavnosti podjetja

Podjetje Big Bang predstavlja eno vodilnih slovenskih podjetij na področju zabavne elektronike, bele tehnike in računalništva.

Organizacijska struktura in klima

Naša vodila so strokovnost, fleksibilnost in dinamičnost. V podjetju si tudi v prihodnosti zastavljamo visoke cilje, kar pričakujemo tudi od naših zaposlenih. Ambiciozni, dinamični, fleksibilni, odgovorni, strokovno usposobljeni in motivirani za razvoj – takšni so zaposleni v Big Bangu.

Vizija in cilji

Na področju poslovanja z zabavno elektroniko bomo na trgu postali prva izbira, tako da kupcu ponudimo kakovostno nakupovalno izkušnjo in raznovrstne storitve.

Delovna mesta, katera želite zapolniti

Prodajno osebje.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev

Pričakujemo dinamične kandidate, ki uživajo v prodaji in želijo prispevati k uspešnosti Big Banga.

Kaj ponujate svojim zaposlenim

Nudimo redno zaposlitev v mladem kolektivu, stimulativno nagrajevanje in priložnost za strokovni in osebnostni razvoj. Nudimo tudi vključitev v dodatno pokojninsko zavarovanje in druge ugodnosti.

Kategorije:
  • delodajalciDelodajalci
  • trgovinaTrgovina

Prejemanje e-novic MojeDelo.com