BIG BANG_logo_160x160

Big Bang, trgovina in storitve, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Šmartinska 152, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: https://www.bigbang.si/

E-NASLOV: jobs@bigbang.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 385

Opis podjetja:

Podjetje Big Bang, d.o.o., z mrežo 18 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si na slovenskem trgu predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva s tržnimi deleži, ki segajo od 30 % pa vse do 60 %.

Poleg vodilnega položaja na omenjenih trgih pa podjetje sodi tudi med večje ponudnike izdelkov bele tehnike in telekomunikacij.

Glavne dejavnosti podjetja:

Podjetje Big Bang predstavlja eno vodilnih slovenskih podjetij na področju zabavne elektronike, bele tehnike in računalništva.

Organizacijska struktura in klima:

Naša vodila so strokovnost, fleksibilnost in dinamičnost. V podjetju si tudi v prihodnosti zastavljamo visoke cilje, kar pričakujemo tudi od naših zaposlenih. Ambiciozni, dinamični, fleksibilni, odgovorni, strokovno usposobljeni in motivirani za razvoj – takšni so zaposleni v Big Bangu.

Vizija in cilji:

Na področju poslovanja z zabavno elektroniko bomo na trgu postali prva izbira, tako da kupcu ponudimo kakovostno nakupovalno izkušnjo in raznovrstne storitve.

Delovna mesta, katera želite zapolniti:

Prodajno osebje.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev:

Pričakujemo dinamične kandidate, ki uživajo v prodaji in želijo prispevati k uspešnosti Big Banga.

Kaj ponujate svojim zaposlenim:

Nudimo redno zaposlitev v mladem kolektivu, stimulativno nagrajevanje in priložnost za strokovni in osebnostni razvoj. Nudimo tudi vključitev v dodatno pokojninsko zavarovanje in druge ugodnosti.

Kategorije:
  • delodajalciDelodajalci
  • trgovinaTrgovina

Prejemanje e-novic MojeDelo.com