Biovis d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Komen 129a, 6223 Komen

INTERNETNA STRAN: www.biostile.si

E-NASLOV: amanda@kosmina.org, zaposlitev@biostile.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 36

Opis podjetja

Podjetje Biovis d.o.o. proizvaja in trži prehranska dopolnila, sokove in čaje, ter kozmetične proizvode. Prodajamo v Sloveniji, trgu Evropske Unije ter Srbiji. Ustanovitelj podjetja je družina Kosmina, ki se že več kot 20 let ukvarja s prehranskimi dopolnili.

Glavne dejavnosti podjetja

Podjetje Biovis d.o.o. je uveljavljeno slovensko hitro rastoče družinsko podjetje. Odlikuje nas strokovnost, visoka kvaliteta izdelkov in predvsem skrb za zdrav življenjski slog. Že več kot desetletje, pod okriljem lastne blagovne znamke Biostile, združujemo tradicionalna rabo in sodoben znanstveno-raziskovalni pristop k oblikovanju prehranskih dopolnil, čajev in kozmetike za sodobnega človeka.

Organizacijska struktura in klima

V podjetju prevladuje pozitivna klima, odnosi med zaposlenimi so spodbudni, odprti in spoštljivi. Vodstvo zaposlene obravnava enakopravno. Zaposlenemu omogočamo delovne pogoje kot jih ta potrebuje.

Naša vizija in cilji

Naša vizija je postati najbolj prepoznavna blagovna znamka in sinonim za visok standard prehranskih dopolnil v širšem mednarodnem prostoru.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Zapolniti želimo delovna mesta proizvodnji delavec, operater na telekomunikacijah, strokovni predstavnik na terenu in lekarnah.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo pozitivno naravnanost, komunikativnost, veselje do dela, občutek za odgovornost in motiviranost za delo.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Zagotovljeno parkirno mesto, brezplačen letni kamp na Hrvaškem, novoletna zabava, druženje za rojstne dneve, prednovoletni ognjemet, piknik za 1. maj.

Kategorije:
  • Proizvodnja, industrija
  • Trgovina
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov