Carthago Proizvodnja avtodomov d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Kamenice 2, 9233 ODRANCI

INTERNETNA STRAN: www.carthago.com

E-NASLOV: martina.horvat@carthago.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 723

Opis podjetja

Skupina Carthago je vodilni proizvajalec na trgu za premium avtodome v Evropi. Carthago Reisemobilbau je leta 1979 ustanovil Karl-Heinz Schuler. Podjetje zaposluje že preko 1000 zaposlenih, od tega že kar 723 v obratu v Odrancih. Podjetje spada v Evropi k vodilnim premium proizvajalcem v panogi. Upravičeno se slogan podjetja glasi: Carthago – das Reisemobil. Osnovna kompetenca so integrirani avtodomi, od Carthago c-compactline do modela  highliner in  vani znamke Malibu.  Carthago d.o.o je izvozno usmerjeno in se je v teh osmih letih in pol pridružilo ostalim uspešnim slovenskim izvoznikom.

Ustanovitelj in lastnik podjetja vodi veliko in v rast usmerjeno podjetje s poudarkom na inovativnosti. Vsa vozila odlikuje Carthagova formula odličnosti. Spremembe v poslovnem okolju in konkurenca nas vzpodbujajo k rasti produktivnosti in inovacijam ter posledično k tržnim, proizvodnim in poslovnim spremembam. Podjetje Carthago se ponaša s 38 letno tradicijo. Že od samega začetka se je podjetje koncentriralo na razvoj avtodomov. Naše podjetje si je zastavilo jasen cilj, proizvesti najboljše vozilo v svojem razredu.

Glavne dejavnosti podjetja

Podjetje Carthago je v zadnjih letih postal sinonim za prestiž, hkrati pa se lahko pohvali z največjo prodajo med prestižnimi proizvajalci avtodomov. Podjetje  daje s paleto novih modelov integriranih in delno integriranih vozil nove impulze na trg avtodomov.

Organizacijska kultura in klima

Carthago Group strmi k najboljši kakovosti in odlični inovativnosti. Za realizacijo omenjenih ciljev je potrebna dobra struktura podjetja in učinkovito vodenje skupin. Iz omenjenega razloga podjetje vlaga v kader in izobraževanja. Z željo, trudom in angažiranostjo smo dosegli to, kar danes smo. Dana nam je bila priložnost, ki smo jo uspešno vnovčili in osebnostno rasli skupaj z nalogami in samim podjetjem.

Vizija in cilji

V skupini Carthago smo v letu 2016 postavili našo hišo ciljev.

Upravljanje kakovosti:

Rezultati našega učinkovitega upravljanja kakovosti so avtodomi z visoko dodano vrednostjo, funkcionalnostjo in z dobrim servisom v celotnem življenjskem ciklu. Naš cilj je partnerstvo in profesionalen pristop do poslovnih partnerjev in končnih kupcev. Kot zaposleni Carthaga sledimo temu načelu.

Tržna znamka:

“Carthago design je avtonomen. Avtonomijo razumemo v brezčasni, elegantni in čustveni izvedbi vozila, kot tudi v popolnosti interiera.
Zastavili smo si cilj, proizvesti najboljši avtodom v svojem razredu”.

Gospodarnost:

Pod pojmom gospodarnost razumemo dobičkonosno rast za trajno zagotavljanje gospodarske neodvisnosti, kot tudi avtonomnosti skupine Carthago. Gospodarno razmišljanje in ravnanje slehernega zaposlenega prispeva k dodani vrednosti podjetja.

Kodeks vrednot:

V kodeks vrednot sodi spoštljiv odnos do posrednikov/strank, do zaposlenih in celotnega okolja. Pomemben je odprt, zanesljiv in odgovoren odnos. Komunikacija je neposredna in terja aktivno vključevanje slehernega posameznika. Vse to sovpada s cilji podjetja.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Zaposlujemo mizarje, elektrikarje, CNC operaterje, mehatronike, ključavničarje, strojne tehnike, inženirje lesarstva in stojništva.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Pričajujemo strokovnost, angažiranost, lojalnost ter pripravljenost za osvojitev novih znanj, veščin oz. kompetenc.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Ponujamo zanimivo delovno okolje, osvojitev novih znanj/kompetenc, prekvalifikacijo, socialno varnost in možnost napredovanja v smislu karierne rasti.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov