Foto utrinki Kariernega sejma MojeDelo.com v Celju

Karierni sejem MojeDelo.com se je zopet vrnil v Celje v četrtek, 24. januarja 2019 in je ob 10. uri odprl vrata Celjskega sejma.

Na sejmu smo uspešno povezali podjetja in kandidate iz Savinjske regije, pri čemer so obiskovalci na enem mestu opravljali pogovore s kadrovskimi strokovnjaki, ki jim dejansko lahko odpro vrata v svoja podjetja. Prijavljenih je bilo 31+ podjetij, med njimi: Unior, Pivovarna Laško Union, Terme Olimia, Elektro Celje, Cinkarna Celje, Zavarovalnica Triglav, Vzajemna, Matjaž, d.o.o., Adecco, Odelo, Spar, Štore Steel, Merkur, Lidl, Pošta Slovenije.

Ker pri MojeDelo.com trdno verjamemo, da je s kariero nenehno treba aktivno skrbeti, smo v okviru dogodka organizirali predstavitev dveh karierno zanimivih posameznikov – na sejmu sta svojo dosedanjo pot ter načrte za prihodnost predstavila Tinkara Fortuna, nekdanja članico priljubljene skupine Bepop, ki iz varne službe v večjem podjetju odhaja na lastno podjetniško pot, ter Peter Pišek, podjetnik leta 2018 in lastnik ter direktor podjetja Pišek & HSF Logistics.

Posebna delavnica #MojePrvoDelo je bila namenjena mladim iskalcem zaposlitve in tistim, ki bi se radi dobro pripravili na aktivno iskanje dela. Kot običajno je bilo na voljo tudi psihometrično testiranje, foto kotiček in pregled življenjepisov.

ZADNJI NOVICI

Karierni sejem MojeDelo.com se vrača v Ljubljano!

Približuje se že tradicionalni Karierni sejem MojeDelo.com v Ljubljani, ki se bo letos odvijal 7. novembra 2019 v vseh treh etažah Cankarjevega doma. Sejem ni namenjen samo tistim, ki aktivno iščete zaposlitev – letos smo se še pose...

Preberi

Ustvarjajmo skupaj dobre zgodbe

Za uravnotežen trg dela ter zagotavljanje potrebnega kadra za delodajalce v času gospodarske rasti, je izrednega pomena tesno sodelovanje Zavoda RS za zaposlovanje z delodajalci, kar prepoznavamo tudi na Območni službi Novo mesto. Dobro...

Preberi