Foto utrinki Kariernega sejma MojeDelo.com v Celju

Karierni sejem MojeDelo.com se je zopet vrnil v Celje v četrtek, 24. januarja 2019 in je ob 10. uri odprl vrata Celjskega sejma.

Na sejmu smo uspešno povezali podjetja in kandidate iz Savinjske regije, pri čemer so obiskovalci na enem mestu opravljali pogovore s kadrovskimi strokovnjaki, ki jim dejansko lahko odpro vrata v svoja podjetja. Prijavljenih je bilo 31+ podjetij, med njimi: Unior, Pivovarna Laško Union, Terme Olimia, Elektro Celje, Cinkarna Celje, Zavarovalnica Triglav, Vzajemna, Matjaž, d.o.o., Adecco, Odelo, Spar, Štore Steel, Merkur, Lidl, Pošta Slovenije.

Ker pri MojeDelo.com trdno verjamemo, da je s kariero nenehno treba aktivno skrbeti, smo v okviru dogodka organizirali predstavitev dveh karierno zanimivih posameznikov – na sejmu sta svojo dosedanjo pot ter načrte za prihodnost predstavila Tinkara Fortuna, nekdanja članico priljubljene skupine Bepop, ki iz varne službe v večjem podjetju odhaja na lastno podjetniško pot, ter Peter Pišek, podjetnik leta 2018 in lastnik ter direktor podjetja Pišek & HSF Logistics.

Posebna delavnica #MojePrvoDelo je bila namenjena mladim iskalcem zaposlitve in tistim, ki bi se radi dobro pripravili na aktivno iskanje dela. Kot običajno je bilo na voljo tudi psihometrično testiranje, foto kotiček in pregled življenjepisov.

ZADNJI NOVICI

Foto utrinki Kariernega sejma MojeDelo.com v Celju

Karierni sejem MojeDelo.com se je zopet vrnil v Celje v četrtek, 24. januarja 2019 in je ob 10. uri odprl vrata Celjskega sejma. Na sejmu smo uspešno povezali podjetja in kandidate iz Savinjske regije, pri čemer so obiskovalci na enem m...

Preberi

Prednosti Celja za uspešno kariero

Pogovarjali smo se z direktorico ZRSZ – Območne enote Celje, mag. Alenko Rumbak. Kje vidite največje izzive pri kadrovanju, v samem selekcijskem postopku ali že pri pridobivanju zadostnega števila ljudi? Ob zmanjšanem številu br...

Preberi

Prejemanje e-novic MojeDelo.com