Četisk d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Bežigrajska cesta 5, 3000 Celje

INTERNETNA STRAN: www.ce-tisk.si

E-NASLOV: komerciala.ce-tisk@siol.net

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 25

Opis podjetja

Podjetje je na trgu prisotno že več kot 30 let. Večletne delovne izkušnje so nas spremenile v učinkovito in uigrano ekipo. Naročniku nudimo vse od grafične priprave do končnega izdelka.

Glavne dejavnosti podjetja

Grafična priprava, tisk, dodelava.

Organizacijska kultura in klima

Zavedamo se, da smo podjetje ljudje. Bolj kot je pri svojem delu uspešen vsak posameznik, uspešnejše je  podjetje kot celota. Svoje različnosti skušamo združiti v enotno uspešnost in usmerjenost k istemu cilju. Tako ustvarjamo pozitivno klimo, ki prinaša večje zadovoljstvo vseh zaposlenih in s tem tudi boljše rezultate.

Naša vizija in cilji

Imamo jasno vizijo in realno začrtane cilje. Z novimi tehnologijami poskušamo ustvariti še prijaznejše delovno okolje za zaposlene, veliko naporov pa vlagamo tudi v bolj ekološke delovne procese in skrb za čisto in zdravo okolje. Nismo sanjači, stojimo trdno na tleh. Vemo pa, česa smo sposobni in vedno smo in bomo stermeli k doseganju naših ciljev, kar nas navdaja s ponosom in zadovoljstvom.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Tiskar in delavec v dodelavi-papirni konfekcionar.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Prilagodljivost, spretnost, fleksibilnost, natančnost, timsko delo.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Prijetno delovno okolje, redno izplačilo plače, stimulativno nagrajevanje dela.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov