CLEANGRAD, proizvodnja kovinskih konstrukcij in njihovih delov d.o.o

NASLOV PODJETJA: Prešernova ulica 29, 9240 Ljutomer

INTERNETNA STRAN: www.cleangrad.si

E-NASLOV: kadri@cleangrad.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 99

Opis podjetja

Podjetje Cleangrad d.o.o. se ukvarja s proizvodnjo in montažo elementov za čiste prostore in spada med vodilne ponudnike čistih prostorov v Evropi. Smo strokovnjaki za načrtovanje, projektiranje in proizvodnjo montažnih elementov za t.i. »čiste prostore«, katerih uporaba je najpogostejša v farmacevtski industriji, mikroelektroniki, vse bolj pa tudi v prehrambni industriji. Čiste prostore oblikujemo po individualnih zahtevah in jih opremljamo fleksibilno glede na različne zahteve naših kupcev, ki so svetovno najuspešnejša farmacevtska podjetja kot so Pfizer, Novartis, DSM, MSD, GlaxoSmithKline, Alcon, ipd. 15-letna tradicija, več kot 160.000 m2 celovitih rešitev v izgradnji čistih prostorov in odlična boniteta nas odlikujejo kot zanesljivega partnerja. Naš cilj je 100 % zadovoljstvo strank. Čiste prostore izdelujemo po individualnih zahtevah naših kupcev, pri čemer sledimo popolni integraciji vrat, medijev in pohištva ter usklajeni kombinaciji s prezračevanjem in tehnologijami. Naše montažne ekipe so izšolane po GMP in dajejo velik poudarek zdravju, varnosti in čistoči. Na ta način zagotavljamo pravočasne primopredaje čistih prostorov našim strankam. Podpiramo kvalifikacijo čistih prostorov v skladu s cGMP, FDA in ISO zahtevami in zagotavljamo 48-urni servis na področju celotne Evrope in oskrbo z rezervnimi deli.

Glavne dejavnosti podjetja

Glavna dejavnost družbe je proizvodnja kovinskih konstrukcij in njihovih delov na osnovi aluminija za vgradnjo oz. opremljanje čistih prostorov.

Organizacijska kultura in klima

Cenimo ljudi , ki  s svojo pozitivno energijo, s svojim znanjem in izkušnjami pripomorejo k uresničevanju zastavljenih ciljev in k postavljanju novih.  Iščemo sodelavce, ki si želijo novih znanj in izkušenj, so motivirani in zagnani.

Vizija in cilji

Cleangrad je vodilni ponudnik čistih prostorov v Sloveniji. Na svojem področju želimo na osnovi visoke kakovosti izdelkov in naših storitev postati tudi vodilno podjetje v širši regiji.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

V svoje vrste vabimo nove sodelavce – MONTERJE. Iščemo za delo motivirane osebe za izvajanje montaže t.i. čistih prostorov v farmaciji, kitanje stikov med paneli in drugimi elementi. Delo poteka izključno v tujini, predvsem v Belgiji in na Nizozemskem.

K prijavi vabimo kandidate, ki imajo izkušnje s področja vodenja projektov, veliko mero samostojnosti in samoiniciativnosti. Iščemo organizirano in za delo motivirano osebo za delovno mesto: VODJA PROJEKTOV.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

MONTER: Poklicno izobrazbo tehnične usmeritve, alternativa: OŠ izobrazba
Zaželene so delovne izkušnje na podobnih delovnih mestih;
Znanje vsaj enega tujega jezika ( angleščina/nemščina). Ključnega pomena je interes in pripravljenost za delo v tujini.
VODJA PROJEKTOV: zaključena vsaj VI. stopnja izobrazbe tehnične usmeritve (strojništvo, gradbeništvo ali lesarstvo),
znanje enega ali več tujih jezikov (angleški jezik, nemški jezik – prednost), poznavanje računalniških orodij in programov (MS Office, MS Project, AutoCAD, Revit).

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Stabilno zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja v nedoločen čas;
Urejene delovne pogoje;
Stimulativno plačilo.

Kategorije:
  • Administracija in druga pisarniška dela
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov