CLEANGRAD, proizvodnja kovinskih konstrukcij in njihovih delov d.o.o

NASLOV PODJETJA: Prešernova ulica 29, 9240 Ljutomer

INTERNETNA STRAN: www.cleangrad.si

E-NASLOV: 73

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS PODJETJA

Podjetje Cleangrad d.o.o. se ukvarja s proizvodnjo in montažo elementov za čiste prostore in spada med vodilne ponudnike čistih prostorov v Evropi. Smo strokovnjaki za načrtovanje, projektiranje in proizvodnjo montažnih elementov za t.i. »čiste prostore«, katerih uporaba je najpogostejša v farmacevtski industriji, mikroelektroniki, vse bolj pa tudi v prehrambni industriji. Čiste prostore oblikujemo po individualnih zahtevah in jih opremljamo fleksibilno glede na različne zahteve naših kupcev, ki so svetovno najuspešnejša farmacevtska podjetja kot so Pfizer, Novartis, DSM, MSD, GlaxoSmithKline, Alcon, ipd.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Glavna dejavnost družbe je proizvodnja kovinskih konstrukcij in njihovih delov na osnovi aluminija za vgradnjo oz. opremljanje čistih prostorov.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Cenimo ljudi , ki s svojo pozitivno energijo, s svojim znanjem in izkušnjami pripomorejo k uresničevanju zastavljenih ciljev in k postavljanju novih. Iščemo sodelavce, ki si želijo novih znanj in izkušenj, so motivirani in zagnani.

VIZIJA IN CILJI

Postati in ostati vodilni ponudnik čistih prostorov na območju EU, usmerjeno v nadpovprečno kakovost izdelkov in zadovoljstvo kupcev.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELITE ZAPOLNITI

V svoje vrste vabimo nove sodelavce – monterje. Iščemo za delo motivirane osebe za izvajanje montaže t.i. čistih prostorov v farmaciji, kitanje stikov med paneli in drugimi elementi. Delo poteka izključno v tujini, predvsem v Belgiji in na Nizozemskem.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Poklicno izobrazbo tehnične usmeritve, alternativa: OŠ izobrazba
Zaželene so delovne izkušnje na podobnih delovnih mestih;
Znanje vsaj enega tujega jezika ( angleščina/nemščina). Ključnega pomena je interes in pripravljenost za delo v tujini.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Stabilno zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja v nedoločen čas;
Urejene delovne pogoje;
Stimulativno plačilo.

POSREDUJ PODJETJU SVOJ CV


NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona12
ikona5
ikona11

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov