DATO AVTOMATIZACIJA, storitve, trgovina in posredništvo, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Ciril-Metodov drevored 13, 2250 Ptuj

INTERNETNA STRAN: še v pripravi

E-NASLOV: Trenutno med 40 in 50

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: Mednarodno kot globalno okolje - delo v tujini, avtoindustrija

OPIS PODJETJA

Podjetje DATO Avtomatizacija d.o.o. je globalni ponudnik storitev na področju elektro in mehanske montaže ter vodenja projektov, ustanovljeno 10. junija 2012 pod okriljem Antona Kodriča in Damijana Pučnika. Zasnova za realizacijo podjetja je osnovana na bogatih predhodnih delovnih izkušnjah vodstva podjetja v tej panogi. Kljub relativni mladosti podjetja, se le-to lahko ponaša z uspešnim dosedanjim poslovanjem, kar je odraz nenehno novih pridobljenih projektov po celotni Evropi (Nemčija, Avstrija, Madžarska, Anglija, Švedska) kot tudi širom po svetu (Amerika, Kitajska, Mehika), posledično pa konstantnim povečevanjem zaposlitvenega kadra na področju elektro in mehanske montaže. Projekti so v povezavi predvsem s prestižnejšimi avtomobilski znamkami kot so BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen itd. Ciljna skupina naših storitev so pretežno naročniki, ki sodelujejo z avtomobilsko panogo in prihajajo iz držav EU.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Storitve podjetja temeljijo na področju elektro in mehanske montaže ter vodenja projektov. Glavni dejavnosti sta montaža industrijskih strojev in naprav ter inštaliranje električnih napeljav in naprav. Podjetje je razširjeno na ponudbo procesne tehnike, robotike, transportne tehnike in vezave elektro omaric. DATO Avtomatizacija d.o.o. je predvsem prisotna na področjih avtomobilske industrije, fotovoltaike, montaže transportne opreme in avtomatizacije skladišč.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

V podjetju DATO Avtomatizacija spodbujamo posameznikovo ustvarjalnost, učenje po novih stvareh z nagrajevanjem v obliki možnosti napredovanja na višja in s tem tudi odgovornejša delovna mesta. Nikomur ne zapiramo možnosti za dosego osebnega uspeha na delovnem mestu, v kolikor zaznavamo pozitivno naravnanost, kvalitete na določenem področju, predvsem pa motiviranost in profesionalno reševanje morebitnih ovir. Stremimo h korektenemu medsebojnemu odnosu na vseh ravneh delovnih mest. Pozitivna klima namreč ustvarja prijazno delovno okolje in posledično zadovoljstvo vseh zaposlenih ter uspešno poslovanje podjetja. Izkušnje za pridobitev redne zaposlitve so dobrodošle vendar ne nujno ključnega pomena, saj smo mnenja, da se s pravim pristopom, odnosom in željo da veliko naučiti, potrebna je le priložnost.

VIZIJA IN CILJI

Poslanstvo
Poslanstvo podjetja je razvijati in širiti podjetje v domačem okolju kot tudi na mednarodnem in globalnem trgu. Zagotavljati želimo profesionalno, visoko kakovostno, učinkovito ekonomično in kreativno okolje v katerem se bo dosegalo zastavljene temeljne cilje in s tem tudi povečevalo zadovoljstvo naših odjemalcev kot vseh zaposlenih v podjetju. Poseben poudarek je na uspešno opravljenih projektih kar pa je možno doseči le z usposobljenim kadrom, za kar si tudi prizadevamo.

Vizija
Vizija podjetja Dato Avtomatizacija d.o.o. je biti in ostati razvojno produktivno podjetje, ki svojim odjemalcem omogoča in nudi najkvalitetnejšo ter profesionalno storitev na področju elektro in mehanske montaže.

Temeljni cilj
Temeljni cilji podjetja so širitev le-tega v domačem okolju in s tem še večja prepoznavnost in konkurenčnost na mednarodnem kot globalnem trgu. Med cilje sodi s tem tudi povečanje zaposlitvenega kadra, kjer želimo ob ponudbi monterjev elektro naprav razširiti ponudbo še na usposobljenih mehanikih in programerjih.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELITE ZAPOLNITI

Delovna mesta, ki jih nudimo so:
– Pomožni monter elektro naprav
– Monter elektro naprav
– Vodja gradbišča

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem delovno etiko, pripadnost podjetju, voljo do učenja ter spoznavanja novih stvari, spoštljiv in korekten odnos. Smo namreč mnenja, da s profesionalnim in korektnim ter spošljivim medsebojnim odnosom lahko skupaj gradimo uspešno delovno okolje.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Svojim zaposlenim nudimo profesionalno, visoko kakovostno in kreativno delovno okolje v katerem je omogočena pestrost delovnih nalog, kar je priložnost za izkazano posameznikovo samoiniciativnost, učenje, nadgradnjo svojega znanja in posledično tudi napredovanjem na delovnem mestu.

POSREDUJ PODJETJU SVOJ CV


NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona3
ikona6
ikona11
ikona12

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov