Dinit d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Industrijska cesta 21, 6310 Izola

INTERNETNA STRAN: www.dinitcs.com

E-NASLOV: hr@dinitcs.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 73

OPIS PODJETJA

Dinit Card Services je podjetje, ki nudi celovite in napredne storitve na področju procesiranja kartic in plačil. Sedež podjetja je v Izoli, delujemo pa na trgih Slovenije, Italije, Švice, Anglije,
Irske, Francije in držav Beneluksa. Dinit Card Services je v lasti Cornèr Bank, ene najuglednejših bančnih skupin v Švici, ki je obenem tudi kapitalsko najstabilnejša švicarska banka.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

V podjetju Dinit Card Services nudimo sodobne storitve in rešitve na področju procesiranja plačil in kartičnih transakcij. Imamo lastno razvojno ekipo in lastne sisteme. Našim strankam nudimo celovite storitve v kartičnem poslovanju v skladu s standardom PCI (Payment card industry data security standard), s katerim zagotavljamo varnost in regulatorno skladnost po najsodobnejših branžnih standardih.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

V okviru mednarodne korporacijske kulture razvijamo sodobne kadrovske pristope ter rast in uspešnost svojega poslovanja zagotavljamo tako s kolektivnim kot z individualnim razvojem sodelavk in sodelavcev.

NAŠA VIZIJA IN CILJI

Z zavezanostjo nenehnemu iskanju izboljšav in uporabi najnovejših tehnoloških rešitev želimo dosegati odličnost na vseh ravneh poslovanja.

Naš cilj je postati ključni ponudnik procesnih storitev kartičnega poslovanja.

DELOVNA MESTA, KI JIH ŽELIMO ZAPOLNITI

  • Izkušeni .Net razvijalec

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od svojih sodelavcev pričakujemo teamsko naravnanost, strokovnost na svojem področju in predanost delu.

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM

Svojim zaposlenim nudimo delo v pozitivnem kolektivu in spodbudnem delovnem okolju. Z mentorstvom, izobraževanji in delavnicami za nadgradnjo kompetenc, jih spodbujamo za strokovni, osebni in karierni razvoj ter uveljavitev v mednarodnem, tehnološko naprednem podjetju.

S prilagodljivim delovnim časom omogočamo lažje usklajevanje družinskega in poklicnega življenja, za odličen ekipni duh pa skrbimo z druženjem, organiziranimi izleti, pohodi v naravo, ekipnimi športi in rekreacijo (odbojka, joga, vodna košarka,..), dnevi prostovoljstva in pikniki.

Kategorije:
  • Bančništvo, finance in računovodstvo
  • IT, računalništvo
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov