Dorssen Mont d.d.

NASLOV PODJETJA: Borovci 64, 2281 Markovci

INTERNETNA STRAN: www.dorssen.com/sl/

E-NASLOV: info@dorssen.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 85

Opis podjetja

Družba Dorssen je specializirana za montažo transportnih sistemov za horizontalni in vertikalni transport blaga v avtomatiziranih skladiščih, logističnih in distribucijskih centrih ter proizvodnji.
Racionalizacija in optimizacija postopkov je ena najpomembnejših nalog dobrega inženiringa. Zato družba Dorssen sodeluje z naročniki v vseh fazah projektov, kar omogoča hitrejši razvoj in realizacijo nove investicije ter obvladovanje kompleksnih problemov obstoječih investicij. Z lastnimi resursi izvajamo vse faze od postavitve novih transportnih linij, izvedbe remontno vzdrževalnih del na obstoječih napravah do storitve zagona, testiranja in poskusnega obratovanja novih sistemov transportne in skladiščne tehnike (IBN).
S svojim znanjem vodenja zahtevnih projektov, izkušnjami in kompetencami naši inženirji omogočajo celovit in strokoven pristop k izvedbi investicije, hkrati pa zagotavljajo medsebojno kompatibilnost posameznih tehnoloških sklopov in funkcionalnost objekta kot celote.
Timsko delo specialistov različnih strok in razvojna naravnanost v vseh poslovnih procesih omogočata visoko strokovno in kakovostno izvedbo del v dogovorjenih rokih ter jamstvo za uspešno izvedbo projektov.

Smo podetje z nekajletnimi izkušnjami pri opravljanju storitev v tujini za znane kupce.
Izkušnje in poznavanje lokalne zakonodaje nam dajejo prednost pred ostalimi podjetji in zagotavljamo urejeno delovno okolje in
spoštovanje predpisov v kraju opravljanja dela.

V povprečju nudimo zaposlitev 80 delavcem na različnih delovnm mestih od pomočnikov pri montaži do vodij projektov in administrativnih
delavcev, ki zagotavljajo tekoče orpravljanje del v tujini.

V lastnih poslovnih prostorih nudimo začetno izobraževanje, obenem je v izgradnji izobraževalni poligon v Šolskem Centru Ptuj za nadaljevalno izobraževanje lastnih delavcev in učencev vključenih v izobraževalni proces v šoli.

Glavne dejavnosti podjetja

Osnovna dejavnost podjetja Dorssen je montaža industrijske opreme, transportnih sistemov in logističnih enot. Ključne specializacije podjetja so montaža transportnih sistemov za transport lahkega blaga in palet, montaža vertikalnih skladiščnih dvigal in naprav za ravnanje z materialom ter montaža kovinskih konstrukcij (ploščadi, prehodi, podkonstrukcije) in zaščite (ograje, varnostna orodja, mreže). Med dejavnosti podjetja spada zagotavljanje dela delavcev uporabniku, saj posedujemo slovensko dovoljenje za zagotavljanje dela delavcev uporabniku, kot tudi avstrijsko, nemško in nizozemsko.

Organizacijska kultura in klima

Celostni in korporativni sistem vrednot, norm, pravil, stališč, prepričanj, skupnih lastnosti, načinov izvajanja procesov in postopkov, vedenja in načinov delovanja zaposlenih, skupnih ciljev ter vrste in oblike interakcij tako znotraj poslovnega sistema kot z njegovim zunanjim okoljem, ki v sedanjosti odražajo prakso skupne preteklosti in so obenem tudi pod vplivom občutka predvidene skupine prihodnosti pripadnikov posameznega poslovnega sistema. Kot malo podjetje stremimo k dobrim odnosom med sodelavci, dobro organizacijo in komunikacijo zaposlenih. Trudimo se vzdrževati prijetno in pozitivno klimo.

 

Vizija in cilji

Racionalizacija in optimizacija postopkov je ena najpomembnejših nalog dobrega inženiringa. Zato družba Dorssen sodeluje z naročniki v vseh fazah projektov, kar omogoča hitrejši razvoj in realizacijo nove investicije, pa tudi obvladovanje kompleksnih problemov obstoječih investicij. Z lastnimi resursi izvajamo vse faze montaže opreme, zagona, testiranja in poskusnega obratovanja. S svojim znanjem vodenja zahtevnih projektov, izkušnjami in kompetencami naši inženirji omogočajo celovit in strokoven pristop k izvedbi investicije, hkrati pa zagotavljajo medsebojno kompatibilnost posameznih tehnoloških sklopov in funkcionalnost objekta kot celote. Dolgoletne izkušnje v poslovanju in močna kapitalska osnova nam omogočajo doseganje stabilne in trajnostne rasti. V skladu z interesi naših kupcev si nenehno prizadevamo za razvoj in napredek. Dobro usposobljeno osebje in sodobna oprema zagotavljajo uspeh našega podjetja. Naši standardi sistema vodenja kakovosti našim kupcem zagotavljajo storitve visoke kakovosti.

Naše vrednote so:
Cenimo svoje dobro ime, smo korekten partner, vreden zaupanja.
Cenimo svoje kupce, zato ne delamo kompromisov pri kakovosti.
Cenimo svoje sodelavce in njihovo raznolikost, zato jih motiviramo ter vlagamo v njihov razvoj.
Cenimo svoje dobavitelje in z njimi gradimo korektne ter dolgoročne poslovne odnose.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Vodja projektov, Monter – Mehanik, Elektromonter, Monter – varilec   Iščemo nove sodelavce tehnične strojne in elektro stroke, inženirje…. Talentirane in motivirane timske vodje, ki so pripravljeni na izziv dela v tujini skupaj z največjimi ponudniki na področju logistike in avtomatiziranih skladišč.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo pripravljenost učenja in spoznavanja novih tehnik, znanj na področju strojnih in elektroinštalacij, branje tehničnih načrtov,.. Pogovorno znanje nemščine in angleščine, ter pripravljenost znanje tujega jezika tudi nadgraditi. Izpit B kategorije. Predvsem pomembna pa je pripravljenost na delo v tujini.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Cenimo svoje sodelavce in njihovo raznolikost, zato jih motiviramo ter vlagamo v njihov razvoj. Nudimo zaposlitev za 6 mesecev z enomesečno poskusno dobo ter možnostjo podaljšanja pogodbe na dolgi rok oz. zaposlitev za nedoločen čas.

Zagotavljamo stimulativno plačilo, prevoz in primerno namestitev, dobre delovne pogoje, možnost usposabljanja ter napredovanja.

Kategorije:
  • Administracija in druga pisarniška dela
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov