Društvo BEST Ljubljana – Združenje študentov tehnologije in naravoslovja

NASLOV PODJETJA: Kersnikova 4, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.bestljubljana.si

E-NASLOV: info@bestljubljana.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 40

Opis organizacije

BEST (Board of European Student of Technology) je vse evropsko združenje študentov tehnike in naravoslovja, ki omogoča študentom, da se tekom izobraževanja spoprimejo z izzivi organiziranja dogodkov, omogoča jim stik s podjetji in univerzo, hkrati pa pri študentih vzpodbuja in si prizadeva za osebnostno rast posameznika tako na področju mehkih veščin kot tudi na socialnem področju vključevanja posameznika v skupino.

Naša lokalna skupina BEST Ljubljana je neprofitna, nepolitična ter prostovoljna organizacija, ki deluje že od leta 1989. Trenutno društvo sestavlja 40 aktivnih članov, ki tekom leta organizirajo večje dogodke kot so BDTN (BEST dnevi tehnike in naravoslovja), EBEC Local (European BEST Engineering Competition) – največje slovensko inženirsko tekmovanje poznano pod imenom MacGyver. Poleg tega pa smo aktivni tudi na mednarodnem področju, vsako leto namreč organiziramo enotedenski poletni tečaj za tuje študente, prav tako pa je eden izmed ciljev našega društva spoznavanje novih kultur, običajev ter navad, zato smo si za letošnje leto zadali tudi cilj organiziranja kulturnih izmenjav.

Glavne dejavnosti organizacije

Organizacija dogodkov namenjena študentom, ki si želijo pridobiti dodatna znanja s področja tehnike in naravoslovja, organizacija treningov mehkih veščin, povezovanje študentov s podjetji ter univerzo.

Vaša vizija in cilji

VIZIJA: Empowered diversity — BEST spodbuja raznolikost, ravno zato daje velik poudarek na spoznavanju in razumevanju tujih kultur, kar doseže prav z mednarodnimi povezavami.

MISIJA: Developing students — Zelo pomemben je razvoj študentov, predvsem na mednarodni ravni. Tako BEST nudi pomoč pri razvoju zmožnosti iskanja zaposlitve in posledično opravljanja službe tudi drugje, v kulturno bogatejših okoljih.

Kaj ponujamo obiskovalcem / kaj lahko obiskovalci izvedo na naši stojnici?

Študentom tehnike in naravoslovja ponujamo članstvo v našemu društvu. S tem jim omogočimo nova znanja, veščine, izkušnje, pa tudi prijateljstva, druženje ter možnost sodelovanja v mednarodnem okolju, v obliki organiziranja dogodkov ali v obliki participacije na različnih dogodkih.

Podjetjem nudimo predstavitev društva in možnosti za sodelovanje.

Na stojnici vam bomo podrobno razložili delovanje našega društva ter vam postregli z manjšimi dobrotami ter interaktivno predstavitvijo BESTa.

Kategorije:
  • Ostali razstavljavci
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov