DS SMITH PACKAGING, družba za proizvodnjo potiskane embalaže d.o.o. RAKEK

Opis podjetja

Podjetje DS SMITH PACKAGING d.o.o. Rakek je del mednarodne skupine DS Smith s sedežem v Londonu, ki že nekaj let sodi med vodilne proizvajalce vseh vrst embalaže v Evropi. Ponudba izdelkov vključuje prevozno embalažo, embalažo za končne stranke, promocijsko embalažo, razstavna stojala, zaščitno embalažo ter industrijsko embalažo po meri strank s poudarkom na najsodobnejši zasnovi embalaže in krajevnih storitvah. Skupina DS Smith deluje v 34 državah, ima več kot 250 proizvodnih obratov in zaposluje okoli 25.000 ljudi.

V podjetju DS SMITH PACKAGING d.o.o. Rakek kupcem zagotavljamo celovito ponudbo offset potiskane embalaže ter z njo prispevamo k prepoznavnosti ter povečevanju vrednosti njihovih izdelkov. Specializirani smo za proizvodnjo primarne offset potiskane embalaže iz kartona ter kaširane embalaže. Naše poslanstvo je usmerjeno v nenehen razvoj, povečanje obsega proizvodnje ter iskanje novih trgov in tržnih priložnosti. Zagotavljamo standarde, ki jih postavljajo naše najbolj zahtevne stranke. Ti so zelo visoki, nanašajo pa se tudi na naše produkte, dostavo, procese kontrole, spremljanje zmogljivosti. Zavezani smo cilju sledenja svetovnih trendov, iskanju inovativnih rešitev, povečevanju zanimivosti embalaže, dodajanju pri vrednosti embalaže, brezhibni izdelavi in konkurenčnim rokom dostave. Večji del proizvodnje je pripravljen za visoko konkurenčne tuje trge. Poleg slovenskega trga, največ prodamo v Avstrijo, Nemčijo, na Nizozemsko, v Švico, na Madžarsko, Švedsko, Hrvaško ter v Bosno in Hercegovino in Italijo. Proizvajamo embalažo za renomirane družbe s področja farmacije, elektro in prehrambne industrije.

Glavne dejavnosti podjetja

Proizvodnja drugih izdelkov iz paprija in kartona – proizvodnja primarne offset potiskane embalaže ter kaširane embalaže.

Organizacijska kultura in klima

Družba DS Smith gradi odnose na podlagi naših temeljnih vrednot – skrbnost, postavljanje izzivov, ustvarjanje zaupanja, odzivnost in vztrajnost. To počne na družbeno in okoljsko odgovoren način. Doseganje teh ciljev zahteva močno finančno uspešnost, okoljsko upravljanje in družbeno odgovornost.

Vaša vizija in cilji

Poslovna filozofija družbe je postati ugleden in zanesljiv proizvajalec komercialne embalaže, zato ustvarja kulturo tržnega vedenja, ekipnega dela in humanih medsebojnih odnosov. Ti so temelj za rast družbe in spoštljiv odnos do partnerjev: kupcev, dobaviteljev, lastnikov in vseh, s katerimi živimo.

Vizija družbe je vzpostaviti vlogo nosilca razvoja offset potiskane embalaže in embaliranja na pripadajočem trgu ter postati nepogrešljiv dobavitelj embalaže z odličnim servisom.

Naš namen je utrditi in povečati prepoznavnost blagovne znamke v Evropi in promovirati našo strokovnost: smo strategi v embaliranju in preko razvoja najboljših rešitev strankam pomagamo dosegati boljše rezultate.  Zavezani smo k povečevanju dodane vrednosti izdelkov naših kupcev tako, da prispevamo k njihovemu uspehu, jim pomagamo povečati prodajo, zmanjšati njihove splošne stroške in prispevamo k zmanjšanju njihovih poslovnih tveganj.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

K sodelovanju vabimo kader, ki izhaja predvsem iz grafičnega, strojnega ali elektro področja: offset tiskar, operater – upravljalec strojev v predelavi embalaže, vzdrževalec, grafični tehnik in inženir grafične tehnike (konstruktor embalaže, grafična priprava, kontrola kakovosti), komercialist za tuje trge.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev v prvi vrsti pričakujemo ambicioznost, inovativnost in motiviranost. V svoj kolektiv namreč vabimo ljudi, ki so komunikativni, vztrajni ter nagnjeni k nenehnemu iskanju novih rešitev. Veselimo se sodelovanja z nadarjneimi in ambicioznimi navdušenci nad embalažo, ki si želijo oblikovati lastno karierno pot. Pri tem je ključnega pomeni, da si sami gradijo pot do uspeha ter nenehno spremljajo poslovne priložnosti, ki se ponujajo ter jih znajo prepoznati in izkoristiti. Posamezniki, ki imajo pozitiven pristop k soočenju z izzivi in so vztrajni pri svojem delu, so pri nas več kot dobrodošli. Zaposlujemo najboljše strokovnjake, ki so strastni pri svojem delu in naklonjeni novim izzivom ter osebe, ki si želijo poklicne rasti ter razvoja.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Naši zaposleni imajo priložnost sodelovati z vrhunskimi kadri, ki nenehno stremijo k novim področjem. Zaposlenim nudimo delo v mednarodnem poslovnem okolju, z jasno izdelanim načrtom razvoja kariere, možnostjo strokovnega in osebnega razvoja. Zavedamo se nenehnih sprememb na trgu in v načinu dela, zato vlagamo v znanje in nudimo dobre izmenjave praks med podjetji.

Prizadevamo si za razvoj zaposlenih v skladu z njihovimi zmogljivostmi ter v Skupini spodbujamo usklajevanje nadarjenosti za podjetniško strategijo prek komunikacije, vključenosti in učinkovitega vodenja. Zaposlenim omogočamo potrebno posebno usposabljanje v okviru  del in nalog. Spodbujamo jih, naj izkoristijo priložnosti za učenje jezikov, ter podpiramo usposabljanje in razvoj tako pripravnikov kot ostalih zaposlenih.

ZADNJI NOVICI

Ustvarjajmo skupaj dobre zgodbe

Za uravnotežen trg dela ter zagotavljanje potrebnega kadra za delodajalce v času gospodarske rasti, je izrednega pomena tesno sodelovanje Zavoda RS za zaposlovanje z delodajalci, kar prepoznavamo tudi na Območni službi Novo mesto. Dobro...

Preberi

Karierni sejem MojeDelo.com v mestu vrtnic

Dijaki pokazali zanimanje Karierni sejem MojeDelo.com je v Novi Gorici postreglo z uspešnimi podjetji, ki si želijo novih kadrov in z velikim zanimanjem iskalcev zaposlitev. Veliko zanimanje so požela uporabna predavanja in pogovor med d...

Preberi

Prejemanje e-novic MojeDelo.com