DS SMITH SLOVENIJA

NASLOV PODJETJA: Cesta prvih borcev 51, 8280 Brestanica

INTERNETNA STRAN: www.dssmith.com

E-NASLOV: tajnistvo.slovenija@dssmith.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 400

Opis podjetja

Smo člani mednarodne skupine DS Smith s sedežem v Londonu, ki deluje v 34 državah, ima več kot 250 proizvodnih obratov v katerih zaposluje preko 25.000 sodelavcev. V Sloveniji delujemo na lokacijah v Logatcu, Rakeku in Brestanici.

Zavedamo se nenehnih sprememb na trgu in v načinu dela, zato vlagamo v znanje in nudimo dobre izmenjave praks med podjetji.

Posamezniki, ki imajo pozitiven pristop k soočenju z izzivi in so vztrajni pri svojem delu, so pri nas več kot dobrodošli.

Ste tisti, ki ne čakate, da se stvari zgodijo, temveč sami gradite pot do uspeha in zgrabite priložnosti? Potem ste dobrodošli! Vabimo namreč ambiciozne, inovativne in motivirane ljudi, ki so komunikativni ter nagnjeni k nenehnemu iskanju novih rešitev.

Glavne dejavnosti podjetja

Podjetje DS Smith je proizvajalec valovitega kartona in embalaže iz valovitega ter polnega kartona. Znani smo po inovativnih in kreativnih rešitvah embaliranja ter po kakovosti svojih izdelkov, s široko ponudbo tehnologij tiskanja pa dobavljamo rešitve vseh velikosti, standardne ali po meri.

Naša ponudba izdelkov vključuje transportno embalažo, embalažo za končne stranke, promocijsko embalažo, razstavna stojala, zaščitno embalažo ter industrijsko embalažo po meri strank s poudarkom na najsodobnejši zasnovi embalaže in krajevnih storitvah. Specializirani smo tako za proizvodnjo embalaže iz potiskanega valovitega kartona kot za proizvodnjo primarne offset potiskane embalaže iz kartona ter kaširane embalaže.

Naše poslanstvo je usmerjeno v nenehen razvoj ter iskanje novih tržnih priložnosti. Zagotavljamo in presegamo standarde, ki jih postavljajo naše najbolj zahtevne stranke. Ti so zelo visoki, nanašajo pa se tudi na naše produkte, dostavo, procesne kontrole, spremljanje zmogljivosti. Zavezani smo cilju sledenja svetovnih trendov, iskanju inovativnih rešitev, povečevanju zanimivosti embalaže, dodajanju pri vrednosti embalaže, brezhibni izdelavi in konkurenčnim rokom dostave.

Organizacijska kultura in klima

V družbi DS Smith Slovenija gradimo odnose na podlagi naših temeljnih vrednot – skrbnost, postavljanje izzivov, ustvarjanje zaupanja, odzivnost in vztrajnost. To počnemo na družbeno in okoljsko odgovoren način. Doseganje ciljev zahteva močno finančno uspešnost, okoljsko upravljanje in družbeno odgovornost, kar uspevamo na osnovi sodelovanja. Tim je osnovna celica, saj tudi naš osnovni proces, proces izdelave embalaže, zahteva timsko delo. Sodelovanje, spoštovanje in zahtevnost so elementi, ki jih izpostavlja vodstvo z zgledom.

Naša vizija in cilji

Naša vizija je postati vodilni dobavitelj rešitev trajnostne embalaže; že sedaj postavljamo najvišje standarde za varnost, kakovost, storitve in inovacije. Naša celostna ponudba spreminja pogled naših strank na embalažo. Kot ugleden in zanesljiv proizvajalec komercialne embalaže ustvarjamo kulturo tržnega vedenja, ekipnega dela in spoštljivih medsebojnih odnosov. Ti so temelj za rast družbe in spoštljiv odnos do partnerjev: kupcev, dobaviteljev, lastnikov in vseh, s katerimi živimo.

Uspeli bomo, ker smo skupaj močnejši in vsi moramo prispevati k izboljševanju naše učinkovitosti.

Ustvarjamo varno okolje, kjer lahko vsak zaposleni uporablja in razvija svoje veščine in ideje.

S spodbujanjem poslovne odličnosti povečujemo naš tržni delež in se širimo na nove trge.

Zavezani smo k povečevanju dodane vrednosti izdelkov naših kupcev tako, da prispevamo k njihovemu uspehu, jim pomagamo povečati prodajo, zmanjšati njihove splošne stroške in prispevamo k zmanjšanju njihovih poslovnih tveganj. Še naprej bomo delovali za uspešnost naših strank, naših zaposlenih, naših delničarjev in naših lokalnih skupnosti.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev v prvi vrsti pričakujemo ambicioznost, inovativnost in motiviranost. V svoj kolektiv namreč vabimo ljudi, ki so komunikativni, vztrajni ter nagnjeni k nenehnemu iskanju novih rešitev. Veselimo se sodelovanja z nadarjenimi in ambicioznimi navdušenci nad embalažo, ki si želijo oblikovati lastno karierno pot. Pri tem je ključnega pomeni, da si sami gradijo pot do uspeha ter nenehno spremljajo poslovne priložnosti, ki se ponujajo ter jih znajo prepoznati in izkoristiti. Posamezniki, ki imajo pozitiven pristop k soočenju z izzivi in so vztrajni pri svojem delu, so pri nas več kot dobrodošli. Zaposlujemo najboljše strokovnjake, ki so strastni pri svojem delu in naklonjeni novim izzivom ter osebe, ki si želijo poklicne rasti ter razvoja.

Strokovna usposobljenost, odgovoren odnos do dela in znanje tujih jezikov, predvsem  angleškega, je osnova sodelovanja. Strast za delo s papirjem, kartonom, valovitim kartonom in z občutkom za estetiko pa nadgradnja.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Priložnost sodelovanja z vrhunskimi kadri, ki vedno stremijo k novim področjem. Izbranim kandidatom nudimo delo v mednarodnem poslovnem okolju, z jasno izdelanim načrtom razvoja kariere, možnostjo strokovnega in osebnega razvoja ter zahtevne kolege.

Zavedamo se nenehnih sprememb na trgu in v načinu dela, zato vlagamo v znanje in nudimo dobre izmenjave praks in osebnega razvoja med proizvodnimi enotami v Sloveniji ter mednarodno znotraj skupine DS Smith.

Kategorije:
  • Administracija in druga pisarniška dela
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov