Duler d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Pameče 152a

INTERNETNA STRAN: www.duler.si

E-NASLOV: 30

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: Proizvodno podjetje

OPIS PODJETJA

Podjetje DULER je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1986. Skozi čas se je podjetje iz manjše obrtne delavnice prepoznavna kot Ključavničarstvo Duler Matjaž s.p. razvilo v podjetje z 30 zaposlenimi. V letu 1992 se je oblikovala gospodarska družba kot jo poznamo danes – Duler d.o.o. Z letom 2001 se je podjetje razširilo še na drugo lokacijo ter odprlo razširjen obrat ključavničarstva. Podjetje se ponaša s tehnično zahtevnimi izvedbami jeklenih konstrukcij, zvarjencev, mehanske obdelave, sledi najzahtevnejšim standardom, ki določajo postopke izdelave ter skuša kar se da najbolj ustreči potrebam in željam kupcev.

Program podjetja okvirno obsega ključavničarstvo in mehansko obdelavo ter izdelavo in razvoj traktorskih nadgradenj in priključkov. Pod prvi sklop spada varjenje in ključavničarska dela, razrez materiala, upogibanje in kroženje materiala, strojna obdelava zvarjencev, CNC obdelava ipd. Z mehansko obdelavo podjetje uspešno nastopa na tujem trgu. Ponašamo se z izdelavo opreme za rudnike, ki mora zaradi varnosti dela ustrezati zelo visokim zahtevam kakovosti ter s tehnološko zelo zahtevno izdelavo ohišij velikih turbin, izdelujemo elemente za strojegradnjo v železarski industriji ter opremo za letališča.

Kolektiv podjetja se zato s trdim delom in željo po znanju trudi ugoditi zahtevam naročnika. Vizija in strategija podjetja je namreč ta, da ohranijo stare in pridobijo nove naročnike predvsem zaradi kakovosti.

Pri izdelavi nadgradenj in priključkov se ponašamo z veliko nosilnostjo, ki služi predvsem zagotavljanju večje varnosti, prilagodljivost na različne modele traktorja, poskrbimo za lasten razvoj in testiranja, za vzdrževanje in rezervne dele. Vsi elementi so iz prvovrstnih materialov z A-testi. Poleg storitev, ki smo jih izvajali v podjetju za znane kupce, se v zadnjih letih posvečamo predvsem razvoju lastnih izdelkov. Vizija podjetja je razvoj in izdelava zahtevnih izdelkov, ki bodo po strukturi prodaje dosegali glavni delež.

Podjetje vse bolj teži k povezovanju s kooperanti in z ostalimi podjetji, ki so iz podobne, kovinarske branže, kakor tudi k sodelovanju s podjetji, ki prihajajo iz drugih dejavnosti. Eden takšnih poskusov sodelovanja in mreženja se kaže v sodelovanju v konzorciju RACE KOGO (Razvojni center Koroškega gospodarstva).

Razvojni center koroškega gospodarstva je operacija, v okviru katere je konzorcij institucij in podjetij, ki izražajo skupni interes pri razvoju gospodarstva regije, predvsem na področjih lesnopredelovalne industrije in novih materialov, ustanovil novo podjetje RACE KOGO, d. o. o.

Projekt daje poudarek novim produktom in storitvam, potrebnim za izgradnjo lesene hiše. Pomemben vidik je tudi razvoj, obdelava in preizkušanje novih materialov: kovine, ter orodij za njihovo obdelavo.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Glavne dejavnosti podjetja: mehanska in strojna obdelava zvarjencev. Naši izdelki so: Ohišja in ostali strojni deli hidroelektrarn, segmenti za različne sklope hidroelektrarn, posamezni elementi do teže 20 t, rudniška oprema (različni transporterji), cevovodi (cevovodi za različne sisteme, nizkotlačni in visokotlačni)

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Podjetje Duler je družinsko podjetje. Ravno zaradi hitrega razvoja iz mikro v majhno podjetje, imamo velike potrebe po prenovi kadrovskega sistema ter nasploh celotnega področja človeških resursov. Vsi zaposleni morajo čutiti pripadnost podjetju, kot delodajalec pa se moramo truditi za motivacijo zaposlenih, ki vodi k najboljši delovni uspešnosti. Ker smo proizvodno podjetje, nam veliko pomeni tehčino, strokovno znanje, se pa zavedamo da je ključnega pomena tudi zadovoljstvo na delovnem mestu ter rast in razvoj zaposlenih. Vzpostavljene imamo pravilnike, interne akte, ki so osnova za uigrano delovno ekipo. Tako razvoj kadrov kot dobra organizacija podjetja sta vsako leto na seznamu, ko postavljamo novo vizijo, strategijo in cilje podjetja. Vodstveni kader je relativno mlad, iščemo ravnotežje med delom in družino, usmerjeni smo vase, v rezultate, radi delimo svoje ideje.

VIZIJA IN CILJI

Naša vizija:
– Postati napredno podjetje za izdelavo zahtevnih izdelkov, ki bodo po strukturi prodaje dosegali glavni delež.
– Delovati tako da kupcem zagotavljamo: fleksibilnost, zanesljivost kvalitete in spoštovanje rokov, ustrezno tehnologijo in znanje, aktivno komunikacijo in svetovanje
– Kot vodilo delovanja podjetja upoštevati temeljne vidike podjetja: tradicijo, zaupanje, poštenost, partnerske odnose, zadovoljstvo.

Cilji v letu 2015:
– Reorganizirati oddelek prodaje in ponuditi nove produkte.
– Odprtje prodajne pisarne v tujini ali sodelovanje z tujim partnerjem do konca leta.
– Cilji kakovosti po procesih
– v obrazcu cilji po procesih
– Cilji po procesih

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

VARILEC, CNC OPERATER

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Iščemo natančne, samostojne in tehnično pismene sodelavce, ki so pripravljeni se dodatno izobraževati/usposabljati.
Od novih sodelavcev pričakujemo, da je zmožen dela v timu, komunikativen, inovativen, samoiniciativen, natančen, vesten, toleranten, pripaden delodajalcum. Da delo opravi kakovostno, pravočasno in v skladu s standardi, dogovori in navodili nadrejenega. Da odgovarja za izvajanje samokontrole in za pravilno izvedbo del, skrbi za brezhibnost strojev in naprav na katerih opravlja delo, prenaša znanje in tehnološke informacije na sodelavce

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Zaposlitev v urejenem podjetju, zaposlitev za določen čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas, stimulativen zaslužek glede na dosedanje izkušnje/priporočila, pridobljena znanja, stalnost in kasnejše rezultate pri delu, možnost izobraževanja in izpopolnjevanja, izmensko delo.

NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona8
ikona18

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov