E-ŠTUDENTSKI SERVIS, ŠS D.O.O.

NASLOV PODJETJA: Slovenska cesta 40, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.studentski-servis.com

E-NASLOV: 63

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS ORGANIZACIJE

e-Študentski Servis je vodilno slovensko podjetje na področju posredovanja del dijakom in študentom. S sodobnim načinom poslovanja in visoko ravnijo storitev se že 20 let trudimo biti zaupanja vreden partner na eni strani podjetjem, ki nudijo dela in na drugi strani študentom in dijakom, ki jih opravljajo. Vsako leto sodelujemo s približno 60.000 dijaki in študenti, ter več kot 15.000 podjetji in organizacijami. Smo mlad, prilagodljiv kolektiv, zato naše delo temelji na sodobnih tržnih načelih in smo prvi v razvoju novih storitev v dejavnosti. Naše bistvene prednosti za dijake in študente so: velika ponudba enostavnih, strokovnih in visoko strokovnih del v Sloveniji.
Zalaganje zaslužkov: nakazilo v 100% znesku takoj, ko prejmemo potrjeno napotnico (velja za več kot 90% podjetij).
Osebni servis na naši spletni strani: spletna poslovalnica, kjer lahko naročijo napotnico, pregledajo zaslužke, prosta dela, vprašajo za nasvet…
SMS: ob nakazilu prejmejo SMS o zaslužku.
Brezplačno svetovanje za aktivne člane: dohodninsko, karierno-poklicno svetovanje.
Darilca: za nove, zveste in aktivne člane….
Popusti in ugodnosti.
Organizacija predavanj in seminarjev.
Naše bistvene prednosti za podjetja so:
Zalaganje – izvedba nakazil in zalaganje zaslužkov študentom/dijakom;
Pokritost celotne Slovenije – s sodobnimi elektronskimi potmi in razvejano mrežo poslovalnic omogočamo poslovanje od koderkoli in kadarkoli.
Velika baza študentov/dijakov.
Izdajanje elektronskih računov.
Celovito elektronsko poslovanje (obračunavanje zaslužkov, elektronsko naročanje potreb po delavcu,..).
Odvajanje koncesijskih dajatev in prispevkov delodajalca namesto podjetij.
Svetovalna vloga agencije pri vprašanjih podjetij, ki se nanašajo na delo dijakov/ študentov.
Stalna podpora naših svetovalcev.
Aktivno posredovanje prostih del, iskanje deficitarnih kadrov, predselekcija kadrov, izpostavljenost objav na spletni strani.
Beleženje izkušenj; Študenti preko našega študentskega servisa lahko delodajalcem izročijo pregled vseh delovnih izkušenj s pridobljenimi kompetencami.
Reševanje sporov in nejasnosti, ki nastanejo med podjetjem in študentom med delom ali po zaključenem delu.
Hiter in enostaven postopek pred zaposlitvijo dijaka/študenta.

GLAVNE DEJAVNOSTI ORGANIZACIJE

posredovanje občasnih in začasnih del dijakov in študentov

VIZIJA IN CILJI

Obema ciljnima skupinama, dijakom in študentom ter podjetjem, še naprej zagotavljati kakovostno, enostavno in hitro storitev, kar pomeni, da pri procesu posredovanja del opravimo namesto obeh ciljnih skupin vse procese, ki tako enim in kot drugim omogočajo, da nemoteno opravljajo svojo dejavnost. Opravljati svetovalno in izvedbeno vlogo posredovalca del tako, da podjetja s čim manj vloženega časa pridejo do željenih kandidatov, študentom in dijakom pa zagotavljati primerna dela ter jih v času študija usmerjati na njihovi karierni poti in jim omogočiti čim lažji prehod v redno zaposlitev.

KAJ PONUJAMO OBISKOVALCEM / KAJ LAHKO OBISKOVALCI IZVEDO NA NAŠI STOJNICI

Na stojnici lahko udeležensci spoznajo, kakšni so pogoji za delo prek študentskega servisa, kako le to poteka, na kakšen način si najdejo delo in kako jim beležimo izkušnje, ki jih bodo prišle prav pri iskanju stalne zaposlitve. Podjetjem bomo predstavili potek najema dijakov in študentov, predstavili naš način dela in prikazali možnosti dolgoročnega sodelovanja.

NAZAJ NA VSA PODJETJA

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov