EESTEC, društvo študentov elektrotehnike in računalništva

NASLOV PODJETJA: Vojkova 63, 100 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.eestec-lj.org

E-NASLOV: info@eestec-lj.org

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 29 aktivnih članov

Opis organizacije

EESTEC (Electrical Engineering STudents European assoCiation) je evropsko združenje študentov elektrotehnike in računalništva . Poslanstvo in vizija EESTEC-a sta vse od ustanovitve naprej povezava oz. vzpostavitev t.i. trikotnika “študent” – “industrija” – “študij”.
Smo neprofitna in nepolitična organizacija, ki interaktivno in neposredno povezuje študenta, fakulteto in industrijo.

Organiziramo mednarodne delavnice in izmenjave za tuje in domače študente, kjer študent spozna industrijo, mišljenje, vizijo in kulturo neposredno iz prve roke.

Poslanstvo organizacije je usmerjati študenta na pravo pot, kjer se posamezniki naučijo sprejemati odgovornost, upravljanja s svojim časom, vodenje projektov ter sestankov, komunikacije med poslovnimi partnerji in drugih veščin s katerimi posameznik izoblikuje svoje osebnostne lastnosti.

Glavne dejavnosti organizacije

Organizacija mednarodnih strokovnih zaposlitvenega sejma, povezovanje in druženje študentov elektrotehnike, treningi mehkih veščin, organizacija lokalnih in mednarodnih tekmovanj s področja elektrotehnike in računalništva.

Vaša vizija in cilji

Poslanstvo:
Razširiti in okrepiti mrežo študentov elektrotehnike in računlništva po vsej Evropi, kjer se spodbuja povezovanje študentov z gospodarstvom, širitev akademskega znanja in razvoj mehkih veščin.

Vizija:
Združiti študente elektrotehnike in računalništva na lokalnem in globalnem nivoju, da bi dosegli svoj polni potencial v akademskem in družabnem življenju.

Kaj ponujamo obiskovalcem? / Kaj lahko obiskovalci izvedo na naši stojnici?

Študentom elektrotehnike in računalništva lahko ponudimo članstvo v našem društvu. S tem lahko pridobite nova znanja, veščine, izkušnje, poznanstva in prijateljstva. Dobili boste priložnost za sodelovanje na različnih projektih in delavnicah. Prav tako boste imeli možnost sodelovati pri organizaciji različnih študentskih dogodkov. Kot člani društva se lahko brezplačno udeležujete strokovnih delavnic 43 različnih lokalnih komitejev po Evropi.

 

Kategorije:
  • Ostali razstavljavci
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov