EK Design GmbH

NASLOV PODJETJA: Carlbergergasse 38 Top 3, 1230 Vienna, Austria

INTERNETNA STRAN: www.ekdesign.at

E-NASLOV: jobs@ekdesign.at

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 108

Opis podjetja:

SEGULA TECHNOLOGIES JE INŽENIRSKO PODJETJE Z GLOBALNO PRISOTNOSTJO

Glavni namen je pomagati povečati konkurenčnost v vseh glavnih industrijskih sektorjih: avtomobilskem, vesoljskem in obrambnem, energetskem, železniškem, pomorskem, farmacevtskem in na področju nafte in plina. Podjetje je prisotno v več kot 30 državah, s 140 poslovalnicami po vsem svetu. Skupina s svojimi 12.000 zaposlenimi spodbuja tesne odnose s svojimi strankami. Kot vodilni inženirski strokovnjak, ki postavlja inovacije v središče svoje strategije, SEGULA Technologies izvaja obsežne projekte, od raziskav do industrializacije in proizvodnje.

Več o podjetju: www.segulatechnologies.com.

Organizacijska kultura in klima:

Odzivnost: velike spremembe v sektorjih, v katerih delamo, ponujajo prave priložnosti. Naša odzivnost je odločilna konkurenčna prednost pri pridobivanju novih talentov, ki nam omogočajo, da se hitro odzovemo na specifične potrebe naših strank in partnerjev, hkrati pa se prilagajamo tehnološkemu razvoju. Naša odzivnost je bistvenega pomena tudi za zagotavljanje dobrega sodelovanja med našimi ekipami in za zagotovitev, da bodo naši projekti potekali gladko.
Bližina: Mednarodna prisotnost Segula Technologies je prednost, ki jo krepimo vsak dan. S 140 lokacijami po vsem svetu lahko skrbno spremljamo naše stranke in se popolnoma prilagajamo lokalnim razlikam, predvsem prek naših vrhunskih virov. Ta bližina je vidna tudi znotraj naše skupine, kjer obstaja veliko sinergij med različnimi poslovnimi področji.
Ambicija: Naša ambicija je služiti ambicijam naših strank. Kot vodilno inženirsko podjetje, naš uspeh leži v naši sposobnosti, da delimo svojo ljubezen do izzivov z našimi ekipami.V tehnološki dobi, kjer je vse mogoče, smo ponosni na dosežke naše skupine in vemo, da s skupnimi prizadevanji lahko vedno naredimo korak naprej.
Inovacije: V Segula Technologies, raziskave in inovacije tvorijo jedro naših inženirskih projektov. Ukvarjamo se z zanimivimi tehnološkimi projekti, ki predvidevajo razvoj, ki bo oblikoval jutrišnji svet. Naše znanje in izkušnje pri projektih, kot so povezljivost, obnovljivi viri energije, poraba energije in mnogi drugi, odpirajo zanimive možnosti za skupno ustvarjanje prihodnosti.

Vizija in cilji

Moč in konkurenčnost: Biti odziven in proaktiven za ns pomeni, podpirati naše stranke, kjer koli nas potrebujejo. Z vzpostavitvijo tesnih odnosov po vsem svetu smo obogatili naše znanje, in tako lahko ponudimo vse bolj prilagojene inženirske rešitve. Skupina ima tudi več tehničnih platform v vodilnih konkurenčnih državah (Maroko, Tunizija, Romunija itd.).

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti:

Delovna mesta po svetu: https://www.segulatechnologies.com/en/careers/

Delovna mesta v Avstriji in Nemčiji: https://ekdesign.unatrix.com/de/jobs/

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Pripravljenost na na učenje in osebni razvoj. Fleksibilnost in proaktivnost. Imeti ideje in biti motiviran za naše globalne cilje.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Nudimo dolgoletna delovna mesta za avtomobilsko industrijo, posebna vozila, letalsko in strojno industrijo. Podpiramo celoten proces razvoja produkta od prve skice do serijske proizvodnje z uporabo naših ključnih kompetenc, oblikovanja in konceptov ter razvoja in inženiringa pri naših kupcih po vsem svetu. Poleg tega predstavljata inovativnost in medsebojni navdih ključno konkurenčnost našega podjetja. Zagotavljamo varnost in močan razvoj kadrov na številnih inženirskih področjih po vsem svetu z zelo zanimivimi projekti za znane blagovne znamke. Sodelovanje v svetu prihodnosti v mednarodni korporaciji z močno rastjo. V SEGULA Technologies boste delali na zanimivih projektih in oblikovali prihodnost v podjetju, za katerega sta inovativnost in inženiring neločljiva.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov