EK Design GmbH

NASLOV PODJETJA: Am Innovationspark 10; 8020 Graz

INTERNETNA STRAN: www.ekdesign.at

E-NASLOV: Roswitha.Klapf@ekdesign.at

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 86

Opis podjetja

EK Design GmbH Avstrija je pomemben partner avtomobilske industrije, industrije gospodarskih vozil, posebnih vozil in strojne industrije v Avstriji. Kot EK Design GmbH Nemčija, smo, tako pri strankah kot tudi v naših projektnih pisarnah, ponudnik razvoja sistemov s ključnimi kompetencami na področjih razvoja in konstrukcij za vozila, notranjost, zunanjost, motor, pogonski sistem, elektriko ter elektroniko in še veliko več. Z najsodobnejšimi tehnologijami spremljamo proces nastajanja izdelkov od dizajna do razvoja in konstrukcije. EK Design je del Segula Technologies – globalno delujočega inženirskega koncerna, ki je dejaven v avtomobilski industriji, ter dodatno v sektorjih energije, železniškega, pomorskega in zračnega prometa ter zaposluje zdaj že več kot 11.000 sodelavcev.

Glavne dejavnosti podjetja

Kot razvojna in konstrukcijska pisarna z interdisciplinarnimi znanji, široko mrežo kompetenc in vizionarskim pogledom prevzemamo projektne naloge razvoja vaših izdelkov.

Organizacijska kultura in klima

Z našo ekipo izkušenih projektnih inženirjev spremljamo vaš projekt od prve ideje do začetka serijskega zagona razvoja in produkcije.

Naša vizija in cilji

EK Design podpira razvojne projekte vzdolž procesa nastajanja izdelkov. Naši inženirji izdelajo rešitve za vaše naloge v predrazvojni fazi ter tudi pri serijski proizvodnji. Obsežna znanja celotne procesne razvojne verige zagotavljajo v prihodnost usmerjene rešitve na področjih izdelave karoserije, interierja, eksterierja, razvoja šasije, motorjev, elektrike in elektronike.

Delovna mesta katera želimo zapolniti

Za naše pisarne v Avstriji in naše stranke v Sloveniji /na Hrvaškem iščemo razvojne inženirje (m/ž) področja električni sistemi / elektronika / mehatronika in strojništvo za polni delovni čas

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Razvoj ustvarjalnih tehničnih rešitev na osnovi vnaprej določenih funkcionalnih in stroškovnih ciljev
• definicija in uskladitev zahtev sistemov in tehničnih specifikacij na sistemski ravni
• mehanska, električna oz. mehatronična gradnja ter oblikovanje sestavnih delov in sistemov

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

DRUŽBENA ODGOVORNOST
Družbena odgovornost je pomemben del naše kulture podjetja. Z donacijami oz. spodbudami podpiramo različne socialne projekte in športna društva.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • IT, računalništvo
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Vodenje, svetovanje
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov