Ekosen d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Ptujska cesta 17, 2204 Miklavž na Dravskem polju

INTERNETNA STRAN: www.ekosen.si

E-NASLOV: andrej.okresa@ekosen.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 7

Opis podjetja

Podjetje Ekosen d.o.o. je hitro rastoče podjetje na področju IR-ogrevanja, ki svojo dejavnost usmerja v inovacije ter človeku in naravi prijazno podjetništvo. Smo proizvajalec in zastopnik za določene produkte, razvili pa smo že vrsto uveljavljenih produktov in razvijamo nove ter se širimo po vsej Evropi.

Glavne dejavnosti podjetja

Proizvodnja, prodaja in montaža IR grelnih panelov Sunlife, IR Sun WiFi regulatorja in Thermosun varčne barve. Vse skupaj združeno v IR grelni sistem Ekosen.

Organizacijska struktura in klima

Smo zelo dobro organizirano družinsko podjetje, ki tesno sodeluje z zunanjimi partnerji – svetovalci in monterji. Klima v podjetju je poslovno sproščena.

Naša vizija in cilji

Sledimo najnovejšim eko trendom,ki jih skušamo implementirati v naše blagovne znamke. S svojimi proizvodi nudimo alternativo pri varčevanju z energijo. Naravnani smo ekološko in k ljudem ter kot taki strmimo v prihodnost. Želimo postati največji specialisti za IR ogrevanje v tem delu Evrope.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Svetovalec – komercialist.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Delo poteka v majhni sredini, kjer velja iskreno poslovno sproščeno, a profesionalno okolje. Od novih sodelavcev pričakujemo željo po učenju in sodelovanju ter samoiniciativnost.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Prijetno klimo, prijazen zaslužek, izobraževanje, druženje, odprtost vodstva za nove ideje …

Kategorije:
  • Proizvodnja, industrija
  • Trgovina
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov