EMA d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Teharje 7b, 3000 Celje

INTERNETNA STRAN: www.ema.si

E-NASLOV: job@ema.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 45

Opis podjetja

Smo inovativno evropsko podjetje s 25-letno tradicijo specializacije za celovite rešitve na področju:

• industrijskega označevanja izdelkov in embalaže,

• zagotavljanja sledljivosti blaga v proizvodnji, logistiki in skladiščenju ter

• sledenja premičnin.

Stalnici našega osebnega in poslovnega razvoja sta nenehno strokovno izpopolnjevanje in kontinuirano sledenje tehnološkim inovacijam. Ker se zavedamo, da so samo celostno naravnane rešitve, s katerimi našim poslovnim partnerjem zagotavljamo višjo produktivnost in potrebno konkurenčno razlikovalnost, pot za doseganje poslovne odličnosti in napredka.

Zgodba o uspehu podjetja EMA d.o.o. sega v začetek leta 1990. Naše strokovno znanje smo najprej udejanjili na področju inženiringa celovitih rešitev industrijskega označevanja izdelkov in embalaže med proizvodnim oziroma pakirnim procesom. S strokovno usposobljenimi kadri in vizionarskim pristopom smo na področju sistemov označevanja uspeli začrtati svojo prisotnost v vseh delih industrije, tako doma, kot tudi na hrvaškem trgu (www.primark.hr).

Danes nič več ne naštevamo, kaj imamo in kaj znamo, ampak s celovitim naborom storitev zagotavljamo uporabnikom po vsem svetu svetovanje, inženiring ter sistemske rešitve sledenja in nadzora celotnih flot plovil. V Sloveniji ostajamo vodilni ponudnik sistemov označevanja in sledenja blaga od proizvodnje linije pa vse do končnega potrošnika.

V čem je skrivnost našega uspeha? V vizionarstvu in dejstvu, da že vrsto let rastemo skupaj z izzivi uporabnikov naših storitev, s ciljem učinkovitega zadovoljevanja njihovih potreb in kreiranja naše skupne prihodnosti.

Glavne dejavnosti podjetja

Podjetje je dejavno na področju industrijskega označevanja izdelkov in embalaže, zagotavljanja sledljivosti blaga v proizvodnji, logistiki in skladiščenju ter sledenja premičnin.

Organizacijska kultura in klima

Zaposleni v gospodarski družbi EMA stremimo tako individualni kot kolektivni odličnosti, ki jo želimo prenesti tudi na naše poslovne partnerje in kupce. Ogromo energije vložimo v novo znanje in razvoj proizvodov, zato smo zanesljiv in konkurenčen partner.

Cenimo kompetentnost in proaktivnost naših sodelavcev, ki zagotavljajo najboljše storitve za naše kupce.

Vizija in cilji

Naša vizija je postati vodilni evropski ponudnik celovitih rešitev na področju zagotavljanja sledljivosti blaga od proizvodnje linije do končnega potrošnika. Še korak dlje pa si na svetovni ravni prizadevamo za položaj vodilnega ponudnika telematičnih rešitev na področju sledenja premičnin v navtiki.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • IT, računalništvo
  • Proizvodnja, industrija
  • Tehnična dela
  • Trženje, prodaja, komerciala
  • Vodenje, svetovanje
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov