EMA d.o.o – označevanje in sledljivost v industriji in logistiki

NASLOV PODJETJA: Mariborska cesta 1C, 3000 Celje

INTERNETNA STRAN: www.ema.si, www.bluetraker.com

E-NASLOV: 45

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: Mednarodno

OPIS PODJETJA

Smo inovativno evropsko podjetje s 25-letno tradicijo specializacije za celovite rešitve na področju:

• industrijskega označevanja izdelkov in embalaže,
• zagotavljanja sledljivosti blaga v proizvodnji, logistiki in skladiščenju ter
• sledenja premičnin.

Stalnici našega osebnega in poslovnega razvoja sta nenehno strokovno izpopolnjevanje in kontinuirano sledenje tehnološkim inovacijam. Ker se zavedamo, da so samo celostno naravnane rešitve, s katerimi našim poslovnim partnerjem zagotavljamo višjo produktivnost in potrebno konkurenčno razlikovalnost, pot za doseganje poslovne odličnosti in napredka.

Zgodba o uspehu podjetja EMA d.o.o. sega v začetek leta 1990. Naše strokovno znanje smo najprej udejanjili na področju inženiringa celovitih rešitev industrijskega označevanja izdelkov in embalaže med proizvodnim oziroma pakirnim procesom. S strokovno usposobljenimi kadri in vizionarskim pristopom smo na področju sistemov označevanja uspeli začrtati svojo prisotnost v vseh delih industrije, tako doma, kot tudi na hrvaškem trgu (www.primark.hr).

Danes nič več ne naštevamo, kaj imamo in kaj znamo, ampak s celovitim naborom storitev zagotavljamo uporabnikom po vsem svetu svetovanje, inženiring ter sistemske rešitve sledenja in nadzora celotnih flot plovil. V Sloveniji ostajamo vodilni ponudnik sistemov označevanja in sledenja blaga od proizvodnje linije pa vse do končnega potrošnika.

V čem je skrivnost našega uspeha? V vizionarstvu in dejstvu, da že vrsto let rastemo skupaj z izzivi uporabnikov naših storitev, s ciljem učinkovitega zadovoljevanja njihovih potreb in kreiranja naše skupne prihodnosti.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Podjetje je dejavno na področju industrijskega označevanja izdelkov in embalaže, zagotavljanja sledljivosti blaga v proizvodnji, logistiki in skladiščenju ter sledenja premičnin.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Zaposleni v gospodarski družbi EMA stremimo tako individualni kot kolektivni odličnosti, ki jo želimo prenesti tudi na naše poslovne partnerje in kupce. Ogromo energije vložimo v novo znanje in razvoj proizvodov, zato smo zanesljiv in konkurenčen partner.

Cenimo kompetentnost in proaktivnost naših sodelavcev, ki zagotavljajo najboljše storitve za naše kupce.

VIZIJA IN CILJI

Naša vizija je postati vodilni evropski ponudnik celovitih rešitev na področju zagotavljanja sledljivosti blaga od proizvodnje linije do končnega potrošnika. Še korak dlje pa si na svetovni ravni prizadevamo za položaj vodilnega ponudnika telematičnih rešitev na področju sledenja premičnin v navtiki.

DELOVNA MESTA, KI JIH ŽELIMO ZAPOLNITI

Iščemo strokovnjake na naslednjih področjih:
• razvoj aplikacij na področju vgrajenih elektronskih sistemov (Firmware Development),
• razvoj programskih aplikacij (podatkovna skladišča, poslovna inteligenca),
• razvoj elektronskih sklopov in naprav (Electronic Hardware Design),
• kontrola kakovosti v proizvodnji (Quality Assurance),
• digitalni marketing,
• tehnična komerciala.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Za uspešno poslovanje, rast in razvoj družbe na zahtevnem in konkurenčnem tržišču so potrebni motivirani, strokovno usposobljeni in zadovoljni zaposleni. Zato v kolektivu želimo posameznike, ki so:

• visoko motivirani vizionarji,
• odprti do trendov in novih idej,
• znajo celostno problemsko in nekonvencionalno razmišljati,
• so samostojni in angažirani ter
• zadovoljni in pripravljeni kontinuirano razvijati svoje ekspertno znanje, sposobnosti in usposobljenost.

Takšne, ki so jim tehnološki izzivi v izziv.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Motivacijo in zadovoljstvo v podjetju EMA negujemo v okviru naše politike izobraževanja, ki temelji na konceptu vseživljenjskega učenja, in nagrajujemo v okviru politike stimulativnega nagrajevanja in napredovanja.

Trudimo se, da ustvarjamo pogoje za prijetno, urejeno in dobro organizirano delovno okolje, ki omogoča dobro počutje vseh zaposlenih.

Nudimo tudi nadpovprečno in stimulativno plačilo za delo.

PRIJAVA NA RAZGOVOR


NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona1
ikona15
ikona1
ikona15
ikona1
ikona15

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov