logo

Zavod RS za zaposlovanje, EURES

NASLOV PODJETJA: Rožna dolina cesta IX/6, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.ess.gov.si/eures

E-NASLOV: /

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

Opis podjetja

V okviru Zavoda RS za zaposlovanje izvajamo projekt Razvoj storitev za pospeševanje transnacionalne mobilnosti delovne sile- EURES. EURES je kratica za EURopean Employment Services. Pred­stavlja omrežje služb za zaposlovanje in njihovih nacional­nih partnerjev iz držav članic EU, EGP in Švice, ki deluje za­radi uresničevanja prostega pretoka delavcev od leta 1993. Slovenija se je povezavi priključila leta 2004, z vstopom v Evropsko Unijo.

Glavne dejavnosti podjetja

Smo del mreže več kot 1000 svetovalcev EURES , glavni cilj je podpora pri mobilnosti delovne sile in informiranje o zaposlitvenih možnostih v drugih državah EU/EGP in Švici. Informacije o prostem pretoku delavcev, delovnih in življenjskih pogojih ter prostih delovnih mestih vseh držav vključenih v povezavo, so na voljo na evropskem portalu zaposlitvenih možnosti https://ec.europa.eu/eures.

Kaj ponujamo obiskovalcem na naši stojnici? / Kaj lahko obiskovalci izvedo na naši stojnici?

Na stojnici boste lahko pridobili informacije o možnostih iskanja zaposlitve v državah EU/EGP in Švice, ki jih bodo nudili EURES svetovalci iz Slovenije. Poleg bodo še predstavniki EURES Nemčije in EURES Švedske, ki bodo nudili informacije o življenju in delu v svoji državi ter o zaposlitvenih priložnostih, ki so na voljo.

 

 

Kategorije:
  • razstavljavciOstali razstavljavci

Prejemanje e-novic MojeDelo.com