Zavod RS za zaposlovanje, EURES

NASLOV PODJETJA: Rožna dolina cesta IX/6, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.ess.gov.si/eures

E-NASLOV: /

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

Opis podjetja

V okviru Zavoda RS za zaposlovanje izvajamo projekt Razvoj storitev za pospeševanje transnacionalne mobilnosti delovne sile- EURES. EURES je kratica za EURopean Employment Services. Pred­stavlja omrežje služb za zaposlovanje in njihovih nacional­nih partnerjev iz držav članic EU, EGP in Švice, ki deluje za­radi uresničevanja prostega pretoka delavcev od leta 1993. Slovenija se je povezavi priključila leta 2004, z vstopom v Evropsko Unijo.

Glavne dejavnosti podjetja

Smo del mreže več kot 1000 svetovalcev EURES , glavni cilj je podpora pri mobilnosti delovne sile in informiranje o zaposlitvenih možnostih v drugih državah EU/EGP in Švici. Informacije o prostem pretoku delavcev, delovnih in življenjskih pogojih ter prostih delovnih mestih vseh držav vključenih v povezavo, so na voljo na evropskem portalu zaposlitvenih možnosti https://ec.europa.eu/eures. Na letošnjem sejmu bo poseben poudarek na zaposlitvenih priložnostih v sosednji Avstriji, ki jih bosta predstavila svetovalca EURES iz Avstrije.

 

 

 

Kategorije:
  • Ostali razstavljavci
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov