Eures Employment Service of Slovenia

NASLOV PODJETJA: Rožna dolina cesta IX/6, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.ess.gov.si

E-NASLOV: /

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

Opis podjetja

EURES je kratica za EURopean Employment Services. Predstavlja omrežje služb za zaposlovanje in njihovih nacionalnih partnerjev iz držav članic EU, EGP in Švice, ki deluje zaradi uresničevanja prostega pretoka delavcev od leta 1993. Slovenija se je povezavi priključila leta 2004, z vstopom v Evropsko Unijo. Informacije o prostem pretoku delavcev, delovnih in življenjskih pogojih ter prostih delovnih mestih vseh držav, vključenih v mrežo EURES, so na voljo na Evropskem portalu za zaposlitveno mobilnost v 26 različnih jezikih.

 

Glavne dejavnosti podjetja

Smo del mreže več kot 850 svetovalcev EURES, zagotavljamo svetovanje in posredovanje zaposlitev na evropskem trgu dela ter informacije o življenju in delu v državah članicah EU/EGP in Švici.
Pripravljamo in predstavljamo informacije o nacionalnih možnostih za delo in življenje na tradicionalnih Evropskih dnevih zaposlovanja, zaposlitvenih sejmih in podobnih dogodkih v drugih evropskih državah.

 

 

 

Kategorije:
  • Ostali razstavljavci
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov