EUROTAS HOTELI, gostinstvo in storitve, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Krekov trg 4, 3000 Celje

INTERNETNA STRAN: www.eurotashoteli.si

E-NASLOV: info@eurotashoteli.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 133

Opis podjetja

V enotah družbe Eurotas hoteli d.o.o. smo se zavezali strategiji razlikovanja. Gostom ponujamo več boljših in drugačnih storitev ter jim stalno zagotavljamo najvišjo stopnjo ugodja.

Naša konkurenčna prednost je drugačnost, ki jo načrtno in skrbno razvijamo, da bi se gostje odločili za naše storitve in ne za druge ponudnike na trgu. Če želimo biti drugačni in boljši od naših tekmecev, moramo od njih vedeti in znati več. Da pa bi vedeli več, se moramo vse življenje učiti.
Za doseg rezultatov, ki jih načrtujemo, moramo poleg nenehnega razvoja hotelov, gostinstva storitev in okolja skrbeti tudi za odnos vseh zaposlenih do gostov. Uspehe pri našem delu dosegamo s profesionalno prisrčnostjo, nasmehom in pozitivno energijo.

Zelo pomembni pri tem so odnosi med zaposlenimi, saj se dobro medsebojno razumevanje odraža na nas, našem odnosu do dela, nenazadnje pa se prenaša tudi na gosta. Vsak od nas si vedno želi, da bi bil gostoljubno sprejet ter da bi bile njegove želje prijazno, hitro in strokovno izpolnjene. Zato naše goste obravnavamo tako, kot bi si želeli biti obravnavani sami.

Naš gost je kralj, ki nam s svojim obiskom izkaže neprecenljivo zaupanje. Trudimo se izpolniti njegova pričakovanja, zato se gostje k nam radi vračajo.

Naša strategija temelji na nenehnem dvigovanju kakovosti in zadovoljevanju potreb gostov ter oblikovanju drugačne ponudbe, ki nam omogoča poslovanje v skladu z našimi načrtovanimi rezultati. Pri delu nas vežejo skupne vrednote, ki jih razvijamo že od leta 2007.

Oblikujemo kakovostne storitve in na ta način dosegamo zadovoljstvo naših gostov. Temeljimo na tradiciji okolja, kakovostnih surovinah in prijaznih storitvah. Med naše pomembne konkurenčne prednosti štejemo znanje in pripadnost družbi, s katerima zagotavljamo najvišji nivo storitve.
Razvijamo sproščeno, vendar učinkovito delovno okolje, ki privlači sposobne ter ambiciozne kadre iz Slovenije in tujine. Prizadevamo si za nenehno strokovno usposabljanje in prenos znanj.

Do sodelavcev, naravnega in družbenega okolja udejanjamo načela trajnostnega razvoja. Okoljske vidike na celovit način vključujemo v obstoječe procese kakor tudi v razvojne in investicijske projekte. Ostati želimo okolju prijazna organizacija, obenem pa v družbi najboljših ponudnikov turističnih storitev v regiji, Sloveniji in izven naših meja.
Naše vodilo pri delu je zaveza k dobremu počutju naših gostov.

Glavne dejavnosti podjetja

Družba v svojih 4 hotelskih in enem gostinskem objektu opravlja dejavnost gostinstva in turizma.

Vizija in cilji

Naša organizacija s storitvami na področju sprostitve, oddiha in dobrega počutja uresničuje svoje poslanstvo in ustvarja rezultate. Z vlaganjem v nove projekte in v nova znanja, s pogledom v prihodnost, smo in bomo ostali eden od najbolj prepoznavnih ponudnikov dobrega počutja.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

F&B manager, Hotel manager, Natakar, Kuhar, Natakarski pomočnik, Kuharski pomočnik, Vodja lokala – pizzerije, Receptor, Sobarica, Tržnik, Slaščičar, Vzdrževalec.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Od zaposlenih pričakujemo, da bodo spoštovali in upoštevali vrednote, ki jih gojimo v družbi, da bodo svoje delo opravljali kakovostno, zanesljivo in odgovorno, da bodo pri svojem delu ustvarjalni in pripadni podjetju, ki jih zaposluje.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Ponujamo redno zaposlitev za določen čas ali nedoločen čas s poskusnim delom s stimulativnim in rednim plačilom, delo v zdravem okolju z izkušenimi kadri.

Kategorije:
  • Administracija in druga pisarniška dela
  • Delodajalci
  • Gostinstvo in turizem
  • Mediji, kreativa, dizajn
  • Tehnična dela
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov