Evropska pravna fakulteta

NASLOV PODJETJA: Delpinova 18 b, 5000 Nova Gorica

INTERNETNA STRAN: www.evro-pf.si/

E-NASLOV: natasa.kolavcic@evro-pf.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 9

Opis organizacije

Evropska pravna fakulteta (EVRO-PF) je samostojni in zasebni visokošolski zavod, katerega ustanovitelji so Inštitut za ustavno ureditev in človekove pravice s sedežem v Kranju, Inštitut za mednarodno pravo s sedežem v Ljubljani ter Inštitut za civilno pravo s sedežem v Grosupljem.
Evropska pravna fakulteta je pridobila Akreditacijo Sveta Republike Slovenije za visoko šolstvo s sklepom dne 07. 07. 2005.
Nedvomno so povezovanje teorije s prakso, praktična uporabnost znanja, inovativnost, strokovnost ter prijazno akademsko okolje tiste lastnosti, ki Evropsko pravno fakulteto postavljajo v sam vrh samostojnih visokošolskih zavodov v Sloveniji.
Način študija na Evropski pravni fakulteti je v prvi vrsti usmerjen k zagotavljanju kakovostnega, strokovnega ter uporabnega znanja oz. veščin, ki služijo diplomantom in delodajalcem kot dodana vrednost na trgu dela ter predstavljajo pomembno orodje na področju zaposlovanja doma in v tujini.

Skrivnost njenega uspeha se skriva v prijaznem, študentom naklonjenem akademskem okolju ter inovativnem učnem procesu, ki poudarja združevanje teorije s prakso, s čimer ponuja diplomantom bogato paleto strokovnega znanja.
Praktične vaje in predavanja potekajo v manjših skupinah neposredno v družbi vrhunskih predavateljev ter strokovnjakov iz vrst pravosodja, odvetništva in javne uprave, kakor drugih poklicev s področja nepremičnin. Ti strokovnjaki s študenti delijo bogate izkušnje in nadgrajujejo teoretično znanje. Na ta način se študenti lažje povežejo s stroko, učni proces pa poteka v sproščenem akademskem vzdušju. Študij poteka v Novi Gorici ter Ljubljani. S spodbujanjem in usmerjanjem aktivnega raziskovalnega dela študentov ter z objavljanjem njihovih raziskovalnih izsledkov v domačih in tujih znanstvenih publikacijah, fakulteta in njeni diplomanti sodelujejo pri razvoju slovenske pravne znanosti.

Glavne dejavnosti organizacije

Glavna dejavnost fakultete je izobraževanje na dodiplomskih, kakor tudi podiplomskih študijskih programih  skladno z bolonjskim modelom študija. Poleg izobraževanja fakulteta izvaja E-študij ter številne okrogle mize, domače in mednarodne konference, akademske forume, strokovne ekskurzije, Erasmus+ program izmenjav in založniško dejavnost. Podporo študentom na njihovi študijski, kakor tudi karierni poti, pa nudi njen Karierni center.

Naša vizija in cilji

EVRO-PF želi postati mednarodno priznana visokošolska institucija na področju prava ter interdisciplinarnem področju prava in managementa infrastrukture in nepremičnin, ki bo prek kakovostno izvedene izobraževalne dejavnosti, povezovanja teorije s prakso, združevanja pedagoškega in raziskovalnega dela ter mednarodnega sodelovanja oblikovala diplomante, iskane na domačem in mednarodnem trgu dela. Svojo mednarodno prepoznavnost bo gradila tudi preko sistema transnacionalnega izobraževanja in sistema dvojnih diplom. Poleg tega želi EVRO-PF postati zanesljiv partner tako domačega gospodarskega in negospodarskega sektorja kot tudi profitnih in neprofitnih institucij iz tujine.

Temeljno poslanstvo EVRO-PF je ustvarjanje in posredovanje znanja na področju prava ter interdisciplinarnega področja prava in managementa infrastrukture in nepremičnin, ki bo ustvarjalo pravne strokovnjake ter strokovnjake s specifičnimi znanji prava in managementa infrastrukture in nepremičnin ter omogočalo njihovo konkurenčno vključevanje na domači in mednarodni trg dela.

Kaj ponujamo obiskovalcem / kaj lahko obiskovalci izvedo na naši stojnici?

Predstavitev dodiplomskih, magistrskih in doktorskih programov Evropske pravne fakultete, in sicer:

– Pravo 1. stopnja,

– Pravo in management infrastrukture in nepremičnin 1. stopnje,

– Magistrski študijski program Pravo 2. stopnje,

– Magistrski študijski program Civilno in gospodarsko pravo 2. stopnje,

– Magistrski študijski program Pravo in management nepremičnin 2. stopnje,

– Magistrski študijski program Alternativno reševanje sporov 2. stopnje,

– Doktorski študijski program Pravo 3. stopnje,

– Doktorski študijski program Pravo in management nepremičnin 3. stopnje.

Predstavitev ob študijskih dejavnosti fakultete, Kariernega centra fakultete, eUniverze ter program dvoje diplome z Mississippi College School of Law.

Kategorije:
  • Ostali razstavljavci
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov