Fachhochschule St. Pölten

NASLOV PODJETJA: Matthias Corvinus-Straße 15, A-3100 St. Pölten

INTERNETNA STRAN: www.fhstp.ac.at

E-NASLOV: /

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS ORGANIZACIJE

Storkovna znanja in trendi iz prve roke.
Okoli 2.300 študentov se izobražuje teoretično in praktično v magisterskih študijskih programih na področju medijev, informatike, prometa, zdravja in sociale. Skozi medijsko podprto in inovativno učenje in s prepletenostjo pozameznih področij pri raziskovalnih projektih, pridobijo študentje strokovna znanja in se seznanijo s trendi iz prve roke.

Aktivno sodelovanje in ustvarjanje
FH St. Pölten razpolaga z lastnimi mediji, ki tudi sami ustvarjajo vsebine na visokem nivoju. Z edinim terestričnem študentskim radijem v Avstriji, imenovanim CR94.4, imajo študentje vseh študijskih smeri možnost doživeti radijsko-produkcijski vsakdan. Lastna učna televizijska postaja c-tv služi kot laboratorij za nove televizijske formate in eksperimente s tem medijem. Televizijske prispevke tako ustvarjajo študentje sami in se ob tem učijo vse od razvoja ideje, produkcije do prezentacije svojega izdelka. Revija SUMO je poučna revija s področja tiska in spleta.
fhSPACE.tv je interdisciplinarna iniciativa, ki se osredotoča predvsem na alternativne oblike prezentacije in tem daje širok dostop do avdio-vizualnih medijev.

Turbo kariera
Alumni & Career Center je pravi kontakt za vsa vprašanja glede iskanja zaposlitve in vstopa v delovno življenje. Skozi aktivno mrežo povezav z visokih šol s podjetji, se že med študijem omogoča spoznavanje podjetij in bodočih delodajalcev.

Inovativno podajanje znanja.
Raziskovanje, razvoj in inovativnost so tesno povezani s študijem. V interdisciplinarnih skupinah se tako dela z nacionalnimi in mednarodnimi partnerji na praktičnih projektih, vselej z namenom pridobivanja strokovnega znanja.

GLAVNE DEJAVNOSTI ORGANIZACIJE

Visoka šola St. Pölten daje poudarek na kvalitetno izobrazbo in nadaljne poklicno izobrazbo, kot tudi na raziskovanje. Opredeljuje se z raznolikostjo in interdisciplonarnostjo, z interno prepustnostjo med in znotraj stroke. Na podlagi možnosti, ki pri tem nastanejo, nudi FH St. Pölten atraktivne in v prihodnost usmerjene študijske programe. do novih možnosti za razvoj zanimivih in v prihodnost orientiranih učnih programov. Cilj te šole je, da svojim študentom ponudi tako izobrazbo, da bodo le-ti karseda dobro kvalificirani za poklicni svet.

VIZIJA IN CILJI

Visoka šola St. Pölten je kompetentna, svetovno naravnana, mednarodno in raziskovalno usmerjena institucija. Spada med najboljše in nabolj atraktivne visoke šole v Avstriji. Je vodilna v izbranih kompetenčnih področjih. Šola je tudi močno zasidrana v mesto in regijo, in skozi svoje ekspertize kot aktivni partner tesno povezana z gospodarstvom in pomembnimi institucijami.

KAJ PONUJAMO OBISKOVALCEM / KAJ LAHKO OBISKOVALCI IZVEDO NA NAŠI STOJNICI

Z veseljem Vas osebno seznanimo z našimi bachelor in master programi, in Vam podamo obširen vpogled našo študijsko ponudbo.

NAZAJ NA VSA PODJETJA

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov