Farmtech d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Industrijska ulica 7, 9240 Ljutomer

INTERNETNA STRAN: www.farmtech.eu

E-NASLOV: tjasa.m.frumen@farmtech.eu

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 398

Opis podjetja

Družba Farmtech d.o.o. je proizvajalec kmetijske in okoljske tehnike in je del skupine Komptech, ki  je vodilni mednarodni ponudnik strojev in tehnoloških sistemov za mehansko in mehansko-biološko obdelavo trdnih odpadkov in pripravo lesne biomase kot obnovljivega vira energije. Izjemna zavezanost in stalni razvoj zagotavljata naš dolgoročni uspeh. Zaposlitev v našem podjetju omogoča posebne strokovne razvojne priložnosti v perspektivni industriji.

Glavne dejavnosti podjetja

Proizvodnja kmetijskih strojev, okoljske tehnike in opreme ter trgovin.

Delovno okolje

Proizvodnja in režija.

Organizacijska kultura in klima

Vsi zaposleni so temelj podjetja. Izjemna zavezanost in stalni razvoj zagotavljata naš dolgoročni uspeh. Naše cilje dosegamo v skupini. Vsak od nas pozna svoje odgovornosti in naloge. Zaradi te jasnosti smo skupaj močna in stabilna organizacija. Vsak od nas je vzor z integriteto, disciplino in odgovornim ukrepanjem. Delujemo v skladu z jasno opredeljenimi etičnimi in vedenjskimi standardi.

Vizija in cilji

Po vsem svetu navdihujemo naše stranke z inovativnimi rešitvami pri ravnanju z odpadnimi materiali in biomaso ter prevozu kmetijskih proizvodov. Naše podjetje se osredotoča na trajnostno in trdno rast.
Naš poudarek je na optimalnih rešitvah za prihodnje izzive.
Prizadevamo si za dolgoročna in obojestranska uspešna partnerstva.

Delovna mesta, katera želimo zaponiti

Prosta delovna mesta: vodja vzdrževanja, tehnolog/konstrukter.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Samoiniciativnost, hands-on mentaliteta, odločnost, pripadnost, sposobnost timskega dela, pozitiven odnos do dela, znanje nemškega jezika. Iščemo prav vas, če razmišljate analitično in ste svoje zamisli sposobni uresničiti, se hitro vključite v kompleksna razmerja in delovne procese, ste sposobni hitro prevzeti in izvesti določene naloge, pri tem pa ne zanemarite skupinskega dela, si znate postavljati prioritete in organizirati svoje zadolžitve ter ste prilagodljivi in odprti.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Posebne strokovne razvojne priložnosti v perspektivni industriji, dobre pogoje dela, kulturo podjetja in ekipo, ki spoštuje kolegialnost in individualnost, dinamično in kreativno delo v prijetnem kolektivu, karierne izzive na odgovornih delovnih mestih in dolgotrajno zaposlitev.

Kategorije:
  • Administracija in druga pisarniška dela
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
  • Transport, nabava, logistika
  • Trženje, prodaja, komerciala
  • Vodenje, svetovanje
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov