Felix Tools Ges.m.b.H.

NASLOV PODJETJA: Hauptstrasse 190, 8077 Gössendorf

INTERNETNA STRAN: www.felixsystems.at

E-NASLOV: office@felixsystems.at

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 3

Opis podjetja

http://www.felixsystems.at/wer-sind-wir/

Glavne dejavnosti podjetja

felix tools in felix consulting

Razvoj in prodaja programske opreme.

Organizacijska kultura in klima

felixTOOLS ponuja celotno paleto produktov, od gozda do končnega odjemalca. Strukturirana izmenjava podatkov optimizira predelovalno verigo za gozdarstvo, žage, industrijo in logistiko.

felixTOOLS vse podatke in dokumente centralno združi na enem mestu – od kupoprodajne pogodbe do obračuna.
felix Consulting
felixCONSULTING – digitalizacija kot priložnost. Digitalizacija bo bistveno spremenila tudi gozdarsko in lesno industrijo ter veliko podjetij postavila pred velike izzive. Primorana bodo hitro spremeniti ne le svoje postopke in strukture IT, ampak tudi celotne poslovne modele. Digitalne tehnologije bodo spremenile avtomatizacijo, prožnost in individualizacijo (poslovnih) postopkov ter oblikovale nove poslovne modele.

Našo ekipo sestavljajo strokovnjaki na področju IT in poslovnih postopkov z večletnimi izkušnjami v gozdarski in lesni industriji. Želimo vas spremljati na poti do lesne industrije 4.0.

Vizija in cilji

Postavljamo mednarodne standarde za digitalno upravljanje in dan za dnem kažemo nove potenciale za učinkovito ter trajnostno gozdarsko in lesno industrijo prihodnosti.

Odprti smo za vse proizvajalce, dobavitelje in deležnike na trgu ter z inovativnimi rešitvami povezujemo znanje, informacije in vire. Vse gozdarje in udeležence pri postopku podpiramo pri optimizaciji obratov – ne glede na njihovo vrsto, velikost ali filozofijo.

Kadarkoli, vsepovsod, preprosto. S sodobno tehnologijo in odprtimi vmesniki spodbujamo inovacije in dostopnost.

Bild 3

Kategorije:
  • Delodajalci
  • IT, računalništvo
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov